• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Με δύο νίκες οι Τούρκοι εξασφάλισαν την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να οδηγηθεί στο Συμβούλιο του Νησιού. Παρά το πάθος και την προσπάθεια που έδειξαν οι Έλληνες, στο τέλος η ταχύτητα και η ευστοχία των Τούρκων παικτών ήταν εκείνο που μέτρησε και τους έδωσε τη νίκη με σκορ 6 – 10 στο δεύτερο αγώνισμα.

    Ατομικές ασυλίες για την εβδομάδα κατέκτησαν η Ρία Κολοβού από τις γυναίκες και ο Νίκος Κοσμάς από τους άνδρες οι οποίοι εξαιρέθηκαν από την διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ κλήθηκαν να δώσουν από έναν υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

    Από την ψηφοφορία των παικτών με οκτώ ψήφους, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βρέθηκε η Ιουλιέτα Κίτρινου. Από τις ατομικές ασυλίες, ο Νίκος Κοσμάς επέλεξε τον Σπύρο Γουρδούπη και η Ρία Κολοβού τον Βασίλη Βασιλικό.

    Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης αιφνιδίασε τους παίκτες, αφού ανακοίνωσε την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι. Η Ολυμπιονίκης, όπως είναι γνωστό, συμμετείχε στο περσινό Survivor και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό.

    Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Τούρκοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της είδησης, ενώ ο Χικμέτ ο οποίος γνωρίζει την Ελληνίδα αθλήτρια, σχολίασε:

    «Ναι, την ξέρω. Ήταν πέρσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι πολύ δυνατή και πολύ καλή παίκτρια».

    Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το υπέρογκο ποσό που απέρριψε ο Ντάνος για το Survivor 3 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα»: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άλλοι Διάσημοι έρχονται για να «σώσουν» το Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ