• LIFE&STYLE

    Το «χρυσό» διαζύγιο του Acun Ilycali και ο απίστευτος όρος για να καταβάλει τη διατροφή!

    • NewsRoom


    Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πρόσφατα η είδηση – βόμβα για το διαζύγιο του Τούρκου κροίσου και Μr. Survivor Acun Ilycali από την Seyma Subası έπειτα από έναν χρόνο γάμου.

    Πλέον έχουν γίνει γνωστές και άλλες λεπτομέρειες για το «χρυσό» διαζύγιο, καθώς δημοσιοποιήθηκαν οι όροι του διαζυγίου καθώς και η διατροφή που καλείται ο μεγιστάνας παραγωγός και καναλάρχης να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του.

    Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ο Acun Ilicali καλείται να καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125,000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21,000 ευρώ.

    Ωστόσο ενδιαφέρον προκαλεί ένας απαράβατος όρος που τέθηκε στο διαζύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καναλάρχης έθεσε τον όρο η καλλονή να μην παντρευτεί άλλον άντρα.

    Το διαζύγιο έγινε κοινή συναινέσει και το μέχρι πρότινος ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία. Πλέον η στη Seyma Subasi, θα μετακομίσει με την κόρη τους σε νέο σπίτι.

    Επιπλέον βάσει των εγγράφων του διαζυγίου ο Acun θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί δεν θα της καταβάλει πλέον διατροφή.

    Επίσης, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος, θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Acun είχε ανοίξει ένα καφέ που ανήκει στη Seyma και σκοπεύει να συνεχίσει να τη στηρίζει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρίσι: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά τα επεισόδια στην πορεία των «κίτρινων γιλέκων»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Οι διεθνείς μάρκες εγκαταλείπουν την Folli – UGG, Scotch & Soda και Guess οι πρώτες που έφυγαν…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαθρεμπόριο χρυσού: «Κάρφωσε» τον Ριχάρδο στην απολογία του ο Σύρος υπαρχηγός του κυκλώματος



    ΣΧΟΛΙΑ