• LIFE&STYLE

    Δείτε πότε ξεκινάει ο Γιώργος Λιανός στο Survivor

    • Νίκη Καξερή
    Λιανός

    Γιώργος Λιανός


    Σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βοηθήσει στην παρουσίαση του Survivor. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ξεκουράζεται και πλέον θα υπάρχουν δύο παρουσιαστές στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, που είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Λιανό στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΣΚΑΪ, έκανε την πρόταση στον παρουσιαστή, καθώς εκτιμά το ταλέντο και τις ικανότητές του.

    Ο ίδιος φαίνεται πολύ χαρούμενος με αυτή τη συνεργασία και πρόκειται να δώσει μια νότα ανανέωσης στο παιχνίδι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

    ντάνος-τανιμανίδης
    Γιώργος Καπουτζίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Λιανός

    Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και παρουσιαστής αναχωρεί από την Ελλάδα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ενώ η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του στους στίβους των αγωνισμάτων του Survivor έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

    Ο πρώην παρουσιαστής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», αναμένεται να περιγράφει δύο αγωνίσματα την εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει στην Καραϊβική μέχρι τον Ιούλιο, οπότε θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του Survivor.

    Λιανός
    Γιώργος Λιανός

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγική σύμπτωση: Ο Ορακλός του Nomads είχε μιλήσει για τον σύντροφο της Μαρίνας του Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου με μια συγκλονιστική αποκάλυψη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; – Ο εκνευρισμός της στο Survivor Πανόραμα



    ΣΧΟΛΙΑ