• LIFE&STYLE

    Tips για ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο από την Σίσσυ Φειδά

    • NewsRoom
    Σίσσυ Φειδά

    Σίσσυ Φειδά


    Για τις γιορτές ετοιμάζει το σπίτι της η Σίσσυ Φειδά με την ανάλογη διακόσμηση και φυσικά ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    Η interior designer, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δίνει χρήσιμες συμβουλές.

    Αρχικά, η Σίσσυ Φειδά προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να διαλέξουν ένα δέντρο καλής ποιότητας που να μοιάζει φυσικό, να ανοίξουν καλά τα κλαδιά του και, φυσικά, να βάλουν πάρα πολλά φωτάκια.

    Σημαντικό, όπως λέει, είναι να διαλέξουμε ένα θέμα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

    Η ίδια επέλεξε φέτος τα στολίδια της να είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και ομολογουμένως το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

    «Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο. Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Φειδά.

    Δείτε το βίντεο:

    View this post on Instagram

    Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο στα @maxstoresofficial που στοΛυσανε με την απίστευτη ποικιλία τους και τις ακόμα πιο απίστευτες τιμές τους!Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο!Καλα Χριστούγεννα!🌲✨🌟#maxstores @mozaikagency #christmas #christmastree #christmasdecor #christmasdecorations #christmasmood #christmasdecorating #christmastime

    A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida) on



    ΣΧΟΛΙΑ