• LIFE&STYLE

    Τι συμβαίνει με το εξώδικο Acun στον ΑΝΤ1 – Τι απαντά ο σταθμός του Αμαρουσίου


    «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο εξαιτίας του Nomads και του Survivor. Η τούρκικη εταιρεία παραγωγής «Acun Medya», που ανήκει στον γνωστό στη χώρα μας Acun Iliacali, απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, μέσω του οποίου διαμαρτύρεται για αντιγραφή των κανόνων και του περιεχομένου του Survivor από τους συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στο κανάλι του Αμαρουσίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τούρκο παραγωγό ήταν η συμμετοχή οκτώ πρώην Survivors στο Nomads. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου πετάνε αύριο Παρασκευή για Μαδαγασκάρη και αναμένεται να τους δούμε σύντομα να αγωνίζονται.

    Αναφορικά με τη συμμετοχή των παραπάνω στο Nomads, ο ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες δεν έχουν νομική δέσμευση πλέον με την τουρκική εταιρεία, ούτε υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να τους απαγορεύει την εμφάνιση και συμμετοχή τους σε άλλο ριάλιτι επιβίωσης. Συγχρόνως, το κανάλι του Αμαρουσίου «καρφώνει» την Acun Medya, τονίζοντας πως το Nomads, που έχει format owner την βελγική εταιρία Karacol, προβάλλεται ήδη μια 15ετία πριν το Survivor, σε δεκάδες αγορές παγκοσμίως.

    Το μόνο που μένει να δούμε είναι πώς θα απαντήσει ο Acun Iliacali.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για αντιγραφή ριάλιτι απέστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-«βόμβα» για το νέο Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαριάννα Καμαρωτάκη: Η πιο γυμνασμένη και δυναμική παίκτρια του Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ