ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία υπερπολυτελή βίλα στην Αντίπαρο ετοιμάζει ο Hugh Jackman, ο οποίος έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη χώρα μας, ενώ πέρσι το καλοκαίρι επισκέφτηκε το νησί, τη Μύκονο, αλλά και τη Δήλο για διακοπές. Το πανέμορφο τοπίο και τα γαλανά νερά του Αιγαίου φαίνεται πως κέρδισαν τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και επέλεξε την Αντίπαρο για να χτίσει την δική του βίλα, όπως βέβαια έχει πράξει και ο Τομ Χανκς.
Το σπίτι που ετοιμάζει ο Αυστραλός ηθοποιός και η σύζυγός του, Deborra-lee Furness βρίσκεται στην πλευρά της Αντιπάρου που βλέπει τη Σίφνο, λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Η κατασκευή έχει ξεκινήσει και βρίσκεται περίπου στα μισά.
Το 2014 περπατώντας στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Χ-ΜΕΝ: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι έχει ελληνικές ρίζες.
«Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Δείτε φωτογραφίες από την βίλα στην Αντίπαρο:

https://www.instagram.com/p/BV7ZB05DKcD/?
https://www.instagram.com/p/BV9kDbgDY27/?
https://www.instagram.com/p/BWBgxqojj2D/
Φωτογραφίες: tlife.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηθοποιοί με ελληνική καταγωγή που έκαναν καριέρα στο Hollywood
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρη της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ρίτα Όρα πήγε στα βραβεία του MTV… «γυμνή» (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
- 10 + 1 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και φόρους φέρνει το 2026
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στους αγρότες μετά τα Μάλγαρα – Τι συζητήθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου
- O σκοτωμός για τον Μαδούρο, η μπριζόλα των 1.000 δολαρίων, το φιάσκο με το FIR, γιατί πήγε Φλώρινα ο Παπασταύρου και ο υπουργός… lame duck