• LIFE&STYLE

    Επιδημία στο Hollywood:Με απατά με την νταντά των παιδιών μας


    Η Gwen Stefani δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία, που χωρίζει τον άνδρα της, λόγω απιστίας. Η αφορμή όμως – επειδή ο επί 13 χρόνια σύζυγός της την απάτησε με τη νεαρή νταντά των τριών παιδιών τους – είναι η βασική αιτία χωρισμού στο Hollywood και στη showbiz τα τελευταία χρόνια.Μόδα ή επιδημία οι χωρισμοί να οφείλονται πάντα σε μία… ταπεινή, αλλά όμορφη νταντά;

    GWEN STEFFFFFFFFF

    Στην περίπτωση της αγαπημένης τραγουδίστριας των teenager, Gwen Stefani, o σύζυγός της, Rossdale, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη νταντά των δικών του παιδιών, για τρία ολόκληρα χρόνια, κάτω από τη μύτη της συζύγου του !

    STEFANI 2

    To επίσης παράδοξο της υπόθεσης είναι ο τρόπος που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο. Μία από τις άλλες νταντάδες του ζευγαριού, βρήκε μέσω του icloud ακατάλληλα μηνύματα και φωτογραφίες και τα είπε όλα στην απατημένη σύζυγο !

    Ακόμα πιο τραγικό; Ο Rossdale τα είχε με την νταντά ακόμα και την περίοδο που η Γκουέν ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί!

    Αλλά, φυσικά, δεν είναι ο πρώτος! Την αρχή – παρόμοιων αποκαλυπτικών και σκανδαλιστικών ιστοριών- έκανε ο θρυλικός Arnold Schwarzenegger.

    ARNOLD NANNY

    Μια εβδομάδα μετά την ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ, η είδηση για το εξώγαμο παιδί του πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, με την οικιακή βοηθό τους, σόκαρε πολλούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του και η ερωμένη του, Μίλντρεντ Μπαένα, κυοφορούσαν τα παιδιά τους ταυτοχρόνως!

     Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Ethan Hawke

    Όταν η σχέση του ηθοποιού με την νταντά των παιδιών του, Ράιαν, είδε το φως της δημοσιότητας το 2007, ο κόσμος της showbiz έπεσε από τα σύννεφα. Ωστόσο, ο Ethan και η Rayan – η οποία ανέλαβε την φροντίδα των παίδων του, που είχε αποκτήσει με την διάσημη ηθοποιό Huma Therman, τελικά παντρεύτηκαν, και απέκτησαν δύο παιδιά.

    Ethan+Hawke+wife+Ryan+Shawhughes+enjoy+quick+JgMopG1h6ylx

    To τέλειο ζευγάρι Ben Affleck – Jennifer Garner

    Το διαζύγιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner έπεσε σα βόμβα στο Hollywood και οι μετέπειτα αποκαλύψεις έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα περισσότερα tabloid του πλανήτη.

    Ο λόγος του χωρισμού τους φαίνεται να είναι η νταντά των παιδιών τους, Christine Ouzounian, η οποία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει την ερωτική σχέση της με τον ηθοποιό.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!, η νταντά αποκάλυψε πως ο Ben την αποπλάνησε στο μπάνιο.

    Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως η νταντά έκανε τα πάντα για να χωρίσουν οι δυο ηθοποιοί, πιστεύοντας ότι ο σταρ θα μείνει μαζί της.

    sexe dada Aflek

    Το πράγμα περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι η νταντά του Affleck προσπάθησε να αποπλανήσει και το σύζυγο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον πλανήτη, Gisele! Ιδού μάλιστα η φωτογραφία, που ο Tom Βrandy την φωτογραφίζει στο ιδιωτικό του τζέτ με τα δαχτυλίδια ( βραβεία) της ομάδας του baseball!

    2CB0D23C00000578-3246776-image-a-31_1443042468707.jpg



    ΣΧΟΛΙΑ