• LIFE&STYLE

    Tι κρύβεται πίσω από τα διαζύγια των διάσημων; (photos)

    • NewsRoom


    Το διαζύγιο είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις δυσκολότερες και πιο επίπονες στιγμές στην κοινή ζωή ενός ανθρώπου με τον σύντροφό του. Ακόμα και στο τέλος μία σχέση πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και σεβασμό, τόσο για χάρη του ανθρώπου με τον οποίο ενώσαμε τις ζωές μας όσο και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Όταν μάλιστα το ζευγάρι έχει παιδιά, η καλή συνεννόηση δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη.
    Και ενώ  οι περισσότερες περιπτώσεις διαζυγίων βρίσκουν τους πρωταγωνιστές  να αλληλοσπαράσσονται  μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση, γεγονός που θεωρούσαμε πως αντιστοίχως θα συμβαίνει και στους διάσημους, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
    Τι πραγματικά ισχύει όμως ;
    Πρώτα απ’όλα, οι διάσημοι πηγαίνουν σε ένα σύμβουλο διαζυγίων πολύ πριν κάνουν επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους και αυτό γιατί πρέπει να προστατέψουν την καριέρα και το όνομα τους
    Παράλληλα, οι δικηγόροι διαχειρίζονται ακόμη και τη δημοσιότητα ενός celebrity κατά τη διάρκεια ενός διαζυγίου. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει ο πελάτης τους να αντιπροσωπεύεται με τον πιο ευνοϊκό τρόπο στα media, έτσι ώστε να μην πληγεί η  καριέρα του από κακόβουλα σχόλια στα μέσα ενημέρωσης.
    Άλλο ένα «μυστικό», είναι ότι οι περισσότερες διασημότητες συνήθως συνάπτουν προγαμιαία συμβόλαια πριν παντρευτούν με σκοπό την διαφύλαξη των περιουσιακών τους στοιχείων.
    Τέλος, το πιο λεπτό και ευαίσθητο σημείο των διαζυγίων είναι τα παιδιά, τα οποία πρέπει να βγαίνουν αλώβητα από τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις, πράγμα το οποίο προσέχουν και οι διάσημοι πηγαίνοντας σε ένα οικογενειακό δικαστήριο σχετικά με την κηδεμονία και επιμέλεια τους.
    Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα διασήμων που τα κατάφεραν:

    Demi Moore – Bruce Willis

    Demi-Moore-Bruce-Willis

    Το διαζύγιο που πήραν το 2000 δεν τους εμπόδισε να παραμείνουν φίλοι, να συνεχίζουν να κάνουν παρέα και όλα αυτά τα χρόνια να φροντίζουν από κοινού τις τρεις τους κόρες.

    Denise Richards – Charlie Sheen

    charlie_sheen_denise_richards

    Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών το 2006 ήταν κάτι παραπάνω από πολιτισμένο. Μάλιστα η Denise Richards το 2013 ανέλαβε προσωρινά να φροντίζει εκτός από τις δυο τους κόρες και τα δίδυμα που είχε αποκτήσει ο Charlie Sheen με την Brooke Mueller, όταν και οι δυο βρίσκονταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

    Reese Witherspoon – Ryan Phillippe

    Reese-Witherspoon-Ryan-Phillippe

    Μετά από 10 χρόνια γάμου οι δύο ηθοποιοί χώρισαν, αλλά εξακολουθούν να συναντιούνται συχνά, ακόμα και συνοδευόμενοι από τους καινούριους τους συντρόφους, αφού πάνω από όλα νοιάζονται για τα δυο τους παιδιά.

     Gwyneth Paltrow – Chris Martin

    Gwyneth-Paltrow-Chris-Martin

    Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τους πρώτους μήνες του 2015 ύστερα από 12 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και γονείς στα παιδιά τους.

    Μιμή Ντενίση – Σωτήρης Πολύζος

    Sotiris-Polyzos-Mimi-Ntenisi

    Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από 18 χρόνια γνωριμίας, όμως λίγους μήνες μετά έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Οι δυο τους βέβαια διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις και πάντα ο ένας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο.

    Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

    petros-kostopoulos-jeni-balatsinou

    Μπορεί Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος να πήραν διαζύγιο, αλλά το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού πάνω απ΄όλα παραμένουν οικογένεια για χάρη των τριών παιδιών τους.

    Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας

    VISSI-KARVELAS

    Όπως η ίδια η Άννα Βίσση είχε δηλώσει σε συνέντευξη της: «Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτα μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα».

    J Lo – Marc Anthony

    marc-anthony-and-jennifer-lopez

    Αν και οι μεταξύ τους σχέσεις πέρασαν από 40 κύματα όταν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, οι δυο stars κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες τους και να κάνουν ειρήνη για χάρη των παιδιών τους.

    Ναταλία Γερμανού – Πέτρος Ίμβριος

    germanou

    Οι δυο τους μπορεί να υπήρξαν παντρεμένοι πριν πολλά χρόνια αλλά μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν φίλοι. Και οι δυο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, αλλά πάντα λένε τα νέα τους.



    ΣΧΟΛΙΑ