• LIFE&STYLE

    Χωρισμός – βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz

    • NewsRoom
    ερωτηματικο


    Γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους και να δώσει τέλος στη θυελλώδη σχέση του που πέρασε από «40 κύματα».

    Ο λόγος για την Hλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

    Η Ηλιάνα λόγω της φύσης του επαγγέλματός της πρέπει να κάνει πολλά ταξίδια για μεγάλα διαστήματα και αρκετούς μήνες στο εξωτερικό. Ωε φαίνεται η απόσταση δεν δυνάμωσε αυτή τη σχέση,. Επίσης τόσο η Ηλιάνα όσο και ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους και ήταν αναμενόμενο να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τον έρωτα.

    ηλιανα-παπαγεωργιου
    Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    κωνσταντινος-αργυρος
    Κωνσταντίνος Αργυρός

    Παρόλο που, σύμφωνα με τη Realnews, δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημοσίως, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε ακολούθησε μια σειρά από «on and off», με τον χωρισμό -και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα- να οριστικοποιείται μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει εστιάσει πλέον στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου πήρε παράταση μέχρι τις 2 Μαρτίου, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του με τίτλο «Τι να το κάνω». Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επικεντρώνεται στη διεθνή καριέρα της στο μόντελινγκ σε Μιλάνο, Παρίσι και Γερμανία, με έδρα της τη Νέα Υόρκη, όπου ζει από το 2011.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Έτσι θα κατακτήσετε τον κόσμο!»: Άνθρωποι που τα κατάφεραν δίνουν συμβουλές για τον δρόμο προς την επιτυχία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Έρχεται βαριά κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα πληγούν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου



    ΣΧΟΛΙΑ