ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κικίλιας: «Δημοπρατούνται Ψηφιακό Κέντρο Επιχειρήσεων, νέα σκάφη και drones ιπτάμενα, επιφανείας και υποβρύχια»
Για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συζήτησαν και σήμερα στο Happy Day, με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο να αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Κωστόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα.
«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν “και τι θέλεις;”, δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει “δεν πάτε καλά ρε, please, please”», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.
«Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
https://youtu.be/ThbNrixg7Gs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς σχολίασαν οι κόρες της Μπαλατσινού το γάμο της με τον Κικίλια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλατσινού-Κικίλιας: Γιατί είχαν αφήσει τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι χωρισμένοι; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις για το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η νέα «σιδηρά κυρία» του PIF έχει στρατηγική – Οι προτεραιότητες και η αγάπη για την Ελλάδα
- Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τις φρεγάτες Bergamini – Τα πλεονεκτήματα και πόσο θα κοστίσουν
- Από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Συνέχεια στην Ευρώπη, ρήξη στο κράτος
- OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.