• LIFE&STYLE

    Έκπληξη: Παντρεύονται Κικίλιας-Μπαλατσινού – Δείτε την αναγγελία γάμου

    • NewsRoom

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας φαίνεται πως είναι ακόμα μαζί και μάλιστα, τον Ιούνιο, σχεδιάζουν να παντρευτούν.

    Η αναγγελία του γάμου της παρουσιάστριας και του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή στην Α’ Αθηνών, δημοσιεύτηκε σε σημερινή εφημερίδα.

    Ο γάμος τους, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει στην Αθήνα.

    «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», γράφει η αναγγελία γάμου τους.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών γνωστών και γρήγορα έγιναν αχώριστοι. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες που απαθανάτισαν το ζευγάρι να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάτμο.

    Λίγους μήνες αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μετακόμισαν μαζί σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

    Παρά τα σύννεφα που φημολογείται ότι εμφανίστηκαν στη σχέση τους, οι δυο τους παραμένουν μαζί και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

    Δείτε την αναγγελία γάμου του ζευγαριού:

    Η αναγγελία του γάμου τους

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το χρονικό του τέλους μιας σχέσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμηλά νούμερα, αποχώρηση αρχισυντάκτριας και τσακωμοί στον αέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το χρονικό του τέλους μιας σχέσης



    ΣΧΟΛΙΑ