• LIFE&STYLE

    Μπαλατσινού-Κικίλιας: Γιατί είχαν αφήσει τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι χωρισμένοι; (video)

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Έκπληξη προκάλεσε η αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή το πρωί της Τετάρτης, καθώς όλο αυτόν τον καιρό άφησαν όλους να πιστεύουν ότι έχουν χωρίσει οριστικά.

    Πριν την επανένωσή τους, όμως, τι ήταν εκείνο που έκανε την παρουσιάστρια και τον βουλευτή της ΝΔ να βάλουν στην άκρη τον έρωτά τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια του Βασίλη Κικίλια ήταν δυσαρεστημένη με την μεγάλη δημοσιότητα που είχε λάβει η σχέση τους.

    Ταυτόχρονα, οι δυο τους δεν συμφωνούσαν με την πορεία που λάμβανε η σχέση τους και ήθελαν διαφορετικά πράγματα κάτι που δημιούργησε εντάσεις. Βέβαια, μετά από κάποιο διάστημα οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και αυτή τη φορά να την κρατήσουν μυστική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» αποκάλυψε on air την τυχαία συνάντηση που είχε μαζί τους πριν από μερικές ημέρες.

    «Όταν θέλεις κάτι να κρύψεις μπορείς να το κρύψεις. Και οι δυο είναι πάρα πολύ γνωστοί! Όλο αυτό τον καιρό κρατούσαν κρυφή την σχέση τους, εγώ τους είχα δει έξω και είχα προσπαθήσει να ρωτήσω τι συμβαίνει κ.λ.π. και μου είχαν πει πως διατηρούν φιλικές σχέσεις», υποστήριξε η παρουσιάστρια.

    Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα παντρευτούν τον Ιούνιο σε ενορία της Αθήνας.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις για το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Full in love η Καινούργιου με τον γοητευτικό Φίλιππο Παναγόπουλο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο έρωτάς της με τον Φίλιππο Βαρβέρη δεν κρύβεται!



    ΣΧΟΛΙΑ