• LIFE&STYLE

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

    • NewsRoom

    Άλκηστις Παυλίδου


    Ανήμερα των γενεθλίων της έφυγε από τη ζωή, η ταλαντούχα ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

    Η δημοφιλής ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

    Έμελλε να πεθάνει την ίδια ημέρα που «έκλεισε» τα 74 της χρόνια.

    Η Άλκηστις Παυλίδου έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Χριστίνα και την Κύνθια, οι οποίες αποχαιρέτησαν τη μητέρα τους δημόσια, με αναρτήσεις τους στο Facebook.

    Ειδικότερα, η Κύνθια Παυλίδου έγραψε:

    «Η κηδεία της πολυαγαπημενης μας μανουλας θα γίνει αύριο Τρίτη 6/10 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15.00. Λογω των περιοριστικων μέτρων δεν θα δεχτούμε συλλυπητήρια.

    Σας ευχαριστώ θερμά για την αγαπη σας και τις όμορφες σας ευχές για την ψυχούλα της μανούλας μας!»

    Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα…. Μ αυτό το χαμόγελο… Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιαρα, ψυχαρα…. Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου… Ψυχή μου εσύ…. Σ ευχαριστώ…. Για όλα…..

    Geplaatst door Kynthia Pavlidou op Zondag 4 oktober 2020

    Η κηδεία της πολυαγαπημενης μας μανουλας θα γίνει αύριο Τρίτη 6/10 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15.00….

    Geplaatst door Kynthia Pavlidou op Zondag 4 oktober 2020

    Ποια ήταν η Άλκηστις Παυλίδου

    Γεννημένη στη Λευκωσία της Κύπρου στις 5 Οκτωβρίου 1946, η Άλκηστις Παυλίδου από παιδί και συγκεκριμένα σε ηλικία μόλις 11 χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση.

    Ήταν παντρεμένη και τρία χρόνια αφού απέκτησε την κόρη της, Χριστίνα, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας, το 1976 επέστρεψε στην Κύπρο.

    Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002. Από εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

    Έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Χριστίνα και την Κύνθια.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ