• LIFE&STYLE

    Θλίψη: Πέθανε ο Γκάνθερ από τα Φιλαράκια

    • NewsRoom
    Γκάνθερ

    Ο «Γκάνθερ» και η «Ρέιτσελ»


    Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, γνωστός για τον ρόλο του Γκάνθερ στη θρυλική σειρά Τα Φιλαράκια (Friends) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο του προστάτη, ενώ όπως είχε αποκαλύψει λίγο μετά το Friends Reunion, βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο της νόσου.

    Τη θλιβερή είδηση για τον θάνατό του, έκανε γνωστή ο μάνατζέρ του, σύμφωνα με τον οποίο, ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, 2021.

    Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018. Η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε και σε άλλα μέρη του σώματος και ο ίδιος υποβαλόταν σε χημειοθεραπεία.

    Σε συνέντευξή του εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος, με τις ευχές χιλιάδων οπαδών του να τον συνοδεύουν. «Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος εξαπλώθηκε στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει», είχε δηλώσει.

    Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά Friends, ο Γκάνθερ, ο οποίος υπήρξε από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες, διεύθυνε το καφέ Central Perk, όπου η παρέα μαζευόταν και περνούσε πολύ χρόνο.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης αμερικανικής τηλεοπτικής κωμωδίας, ο Γκάνθερ λάτρευε την Ρέιτσελ που υποδυόταν η Τζένιφερ Άνιστον.

    Το «αντίο» από το cast των Friends

    Τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ αποχαιρέτησαν τόσο οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς όσο και η Warner Bros. Television, ενώ οι θαυμαστές της σειράς πλημμύρισαν με μηνύματα τα social media.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής της σειράς έγραψε στον επίσημο λογαριασμό των Friends σε Twitter, Instagram και Facebook:

    «Η Warner Bros. Television θρηνεί την απώλεια του Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ενός αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας των ΦΙΛΩΝ μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Friends (@friends)

    Από την μεριά του ο μάνατζέρ του δήλωσε: «Ο κόσμος τον γνώριζε ως Γκάνθερ (ο έβδομος φίλος)… αλλά τα αγαπημένα του πρόσωπα τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, άνθρωπο που είχε την αυτεπίγνωση του καρκίνου με τον οποίο έδινε μάχη και αγαπημένο σύζυγο».

    Η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε: «Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. θα μας λείψεις πολύ».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


    Στο Instagram, η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε: «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έδειχνες κάθε μέρα στο σετ είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

    «Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, θα μας λείψεις. Σ’ ευχαριστούμε που ήσουν πάντα εκεί για μας», έγραψε η Λίζα Κούντροου.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

    «Γελάσαμε πολύ, φίλε μου. Θα μας λείψεις», έγραψε ο Ματ Λε Μπλανκ.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

    «Τζέιμς, σε ευχαριστώ που έπαιξες έναν τόσο υπέροχο και αξέχαστο ρόλο στα Φιλαράκια και που ήσουν ένας τόσο μεγαλόκαρδος τζέντλεμαν», αναφέρει το μήνυμα του Ντέιβιντ Σουίμερ.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

    Διαβάστε επίσης:

    Friends Reunion: Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

    10 εικόνες που (δεν) είδαμε από «τον γάμο των δισεκατομμυριούχων», του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νina Flohr



    ΣΧΟΛΙΑ