• LIFE&STYLE

    Taylor Swift: Eνέκρινε την παρωδία τραγουδιού της από τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ

    • NewsRoom
    Τέιλορ Σουίφτ

    Τέιλορ Σουίφτ


    Η σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ενέκρινε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρωδία της Έμιλι Μπλαντ και του Ράιαν Γκόσλινγκ με θέμα τον ύμνο του χωρισμού, το τραγούδι της «All Too Well» κατά την εμφάνισή τους στο σόου «Saturday Night Live».

    Οι ηθοποιοί που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Fall Guy» ερμήνευσαν κωμικά την επιτυχία της Τέιλορ Σουίφτ ως έναν τρόπο να πειράξουν ο ένας τον άλλον για τον πρόσφατο ανταγωνισμό τους, στις ταινίες «Oppenheimer» και «Barbie» και να τονίσουν τη σημασία του να αφήσουν τους προηγούμενους ρόλους να περάσουν και να προχωρήσουν σε νέους.

    «All Too Well (Εκδοχή των Ράιαν και Έμιλι). Προσέξτε με να πιάνω κατά λάθος τον εαυτό μου να ερμηνεύει αυτή την εκδοχή στην περιοδεία. Αυτός ο μονόλογος είναι τα πάντα» έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ σε ανάρτησή της στο X.

    Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας αναμένουν το νέο της άλμπουμ με τίτλο «The Tortured Poets Department» που κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου.

    Διαβάστε επίσης:
    Κουμπενάς: Τέσσερις προτάσεις για την καλύτερη υποδοχή των τουριστών κρουαζιέρας

    Ολοκληρώνεται η διασύνδεση POS-Ταμειακών μηχανών – Επεκτείνονται οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις με τζίρο πάνω από 1 εκατ. ευρώ

    Κίρμπι: Η βοήθεια προς τη Γάζα έχει αυξηθεί σημαντικά



    ΣΧΟΛΙΑ