• LIFE&STYLE

    Τα ζώδια σήμερα 23 Απριλίου

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου.

    ΚΡΙΟΣ

    Νέες πτυχές της προσωπικότητάς σου έρχονται στο φως και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να προοδεύσεις στα επαγγελματικά σου. Θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου προσφέρουν σημαντικές διεξόδους για τα οικονομικά σου προβλήματα. Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή και μην παραμελείς τον αγαπημένο σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Μεγάλες και σημαντικές αλλαγές θα έρθουν στα επαγγελματικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμη να τις αγκαλιάσεις και να τις… εκμεταλλευτείς προς το συμφέρον σου. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα οικονομικά σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Μην κινείσαι με καχυποψία στα αισθηματικά σου, γιατί θα έχεις τα αντίθετα από τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Περισσότερο κοινωνική από ποτέ θα είσαι σήμερα και θα έχεις τόση διάθεση για συζητήσεις και συλλογικές δραστηριότητες στη δουλειά σου. Παρόλα αυτά να είσαι προσεκτική και μην παρασύρεσαι. Προσοχή στα οικονομικά σου, έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, όμως θα υπάρξει μια… αναποδιά. Θα την ξεπεράσεις γρήγορα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Πολλές οι ευθύνες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, για εσένα όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Φρόντισε όμως και λίγο την υγεία σου γιατί το τελευταίο διάστημα το έχεις παρακάνει. Σημαντικό να κάνεις μερικές τροποποιήσεις στον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Υπάρχει κάτι που σε επηρεάζει στα αισθηματικά σου. Πάρε μία απόφαση και μίλησε με τον αγαπημένο σου.

    ΛΕΩΝ

    Ο κύριος όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος και πρέπει να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ξανά. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν μερικές αναταραχές. Το παρελθόν «μπλέκεται» με το παρόν και φέρνει εντάσεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Πρέπει επιτέλους να γίνεις πιο τυπική στις υποχρεώσεις σου και να σταματήσεις να ξοδεύεις ασύστολα χρήματα σε άσκοπες αγορές, αφήνοντας έτσι εκκρεμείς σημαντικές υποθέσεις. Η ημέρα σου σήμερα θα ξεκινήσει με την τακτοποίηση σημαντικών υποχρεώσεων. Σταθερότητα στα αισθηματικά σου, θα καταφέρεις να λύσεις μικρές παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου.

    ΖΥΓΟΣ

    Προβληματικά θα ξεκινήσει η ημέρα σου, γεμάτη πολλές υποχρεώσεις. Μην αφήσεις το βαρύ σου πρόγραμμα να σου χαλάσει τη διάθεση. Κάνε μικρά, τονωτικά διαλείμματα και θα τα καταφέρεις. Οι οικονομικές σου απαιτήσεις δεν θα βρουν ανταπόκριση σήμερα. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να δείξεις στον σύντροφό σου τα πραγματικά σου συναισθήματα και να αφήσεις στην άκρη τα… παιχνίδια.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι συνεργασίες που θα σου αλλάξουν την καριέρα σου. Κάνε συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα τα αποτελέσματα των επαφών σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια προβλήματα, όμως μην το βάλεις κάτω. Φτιάξε ένα καλύτερο πλάνο και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι είσαι έτοιμη για αλλαγές… Πάρε τις αποφάσεις σου και προχώρα. Μην αφήσεις αναπάντητα ερωτήματα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Έχεις κάποιες σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρέπει όμως να προσέξεις γιατί κάποιες κρύβουν σημαντικούς κινδύνους. Μην πάρεις το ρίσκο αν δεν είσαι έτοιμη. Κάνε μικρά, όμως σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Στα οικονομικά σου έχει έρθει η στιγμή να συμβουλευτείς κάποιον περισσότερο αρμόδιο από εσένα, για να μπορέσεις να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Η έντονη καθημερινότητά σου θα φέρει τριβές στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα επικρατήσει μία απρόσμενη ηρεμία σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο, γεγονός που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να προχωρήσεις κάποια σχέδια που είχες βάλει στην αναμονή το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου σήμερα θα σε απασχολήσουν πολύ ζητήματα που αφορούν σε ένα ακίνητο. Συζήτησε με την οικογένειά σου τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να βγεις κερδισμένη. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα έχεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Ιδιαιτέρως απολαυστική…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Δημιουργικές διαφωνίες πάντα υπάρχουν στους επαγγελματικούς χώρους και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό αγαπημένη μου. Προσπάθησε όμως να μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει. Στα οικονομικά σου υπάρχει ένα δυνατό φως στο τούνελ και αυτό σε ανεβάζει πολύ. Ακόμη περισσότερο θα σε βοηθήσει ο προγραμματισμός μία μίνι εξόρμησης με τον αγαπημένο σου. Πρέπει να λύσετε προβληματικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεμβολές τρίτων στη σχέση σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Θα υπάρξουν δυσκολίες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, όμως έχεις όλη την καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες διαφορές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου καλό είναι να μην κάνεις ανοίγματα και να είσαι προσεκτική με τις επόμενες κινήσεις σου. Είσαι σε διάθεση αλλαγών και θα κάνεις αρκετές στο σπίτι σου. Στα αισθηματικά σου προσοχή, μην πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr



    ΣΧΟΛΙΑ