• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Suki Waterhouse: Το κορίτσι από το Λονδίνο που «χτύπησε χρυσό»


    Η 26χρονη Alice Suki Waterhouse είναι ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ όταν την ανακάλυψαν σε μια παμπ στην ηλικία των 16 ετών. Η πρώτη της καμπάνια ήταν για τη σειρά εσωρούχων της  Marks & Spencer, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με τα brand  Alice & Olivia και Coast.

    Αποτέλεσμα εικόνας για suki waterhouse sexy

    Το 2013 και ενώ γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο στο Kensington, βρέθηκε δίπλα στον Elliott Smedley, σύμβουλο στον οίκο Burberry, ο οποίος αποφάσισε αμέσως πως την ήθελε για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του brand. Η Waterhouse έγινε το πρόσωπο του αρώματος «Brit Rhythm» του οίκου Burberry και έχει έκτοτε «χτυπήσει χρυσό», καθώς εμφανίστηκε σε εξώφυλλα περιοδικών όπως της Vogue China, της Vogue Korea, της βρετανικής Elle, του Tatler US, του InStyle US και του Love.

    Αποτέλεσμα εικόνας για suki waterhouse «Brit Rhythm»

    Η καριέρα της Waterhouse στην υποκριτική ξεκίνησε το 2010, όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο της «Lourdes» στην τηλεοπτική σειρά «Material Girl». Η 18χρονη τότε βρετανίδα ηθοποιός τράβηξε την προσοχή πολλών παραγωγών και σύντομα εξασφάλισε πολλές προτάσεις. Έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Pusher» (2012), «Love, Rosie» (2014), «Insurgent» (2015), «Pride and Prejudice and Zombies» (2016) και «The Bad Batch» (2016).

    Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Suki Waterhouse ανακοίνωσε την ίδρυση της εταιρίας «Pop & Suki», μίας επωνυμίας αξεσουάρ με βασικό κοινό τους «millenials», σε συνεργασία με την φίλη της  Poppy Jamie και τον CEO Leo Seigal. Το brand της σύντομα εμφανίστηκε στη Vogue, στο Harper’s Bazaar, στο W Magazine και στην Elle, ενώ έχει φορεθεί από τοπ celebrities όπως η Lady Gaga, η Cara Delevingne, η Emily Ratajkowski και η Jessica Alba μεταξύ άλλων.

    Αποτέλεσμα εικόνας για suki waterhouse «Brit Rhythm»

    Αυτή τη στιγμή ζει στο Chiswick του Λονδίνου με τους γονείς της και τα τρία νεότερα αδέρφια της. Η μικρότερη αδερφή της, Imogen Waterhouse, είναι επίσης μοντέλο.



    ΣΧΟΛΙΑ