• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Irina Shayk: Η καλλονή από τη Ρωσία είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο


    Η Irina Valeryevna Shaykhlislamova, γνωστή και ως Irina Shayk, μεγάλωσε σε μια επαρχία της Ρωσίας και μπήκε στον κόσμο του μόντελινγκ όταν η μητέρα της την έγραψε σε σχολή ομορφιάς. Όταν κέρδισε τον τίτλο «Miss Chelyabinsk 2004», μετακόμισε στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ.

    Η πρώτη της εμπειρία στο εξωτερικό δεν ήταν εύκολη, αφού η πρασινομάτα καλλονή δεν μιλούσε καθόλου Αγγλικά. Μετά από σκληρή δουλειά, εμφανίστηκε το 2007 στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue και η καριέρα της εκτινάχθηκε. Την ίδια χρονιά, η Shayk έγινε το αποκλειστικό πρόσωπο του brand εσωρούχων Intimissimi.
    Αποτέλεσμα εικόνας για irina shayk
    Η Shayk έγινε το 2011 το πρώτο μοντέλο από τη Ρωσία που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated. Η Shayk έχει δουλέψει για τη Victoria’s Secret και άλλα διάσημα brand, όπως η Lacoste, η Guess, η Morellato και η Cesare Paciotti, ενώ έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των περιοδικών Elle Spain, Cosmopolitan Spain, GQ, Harper’s Bazaar και στην αμερικανική Vogue.

    Το 2014 η Shayk ξεκίνησε την καριέρα της στην ηθοποιία κάνοντας το ντεμπούτο της στην ταινία «Hercules».

    Το 2016 το μοντέλο εμφανίστηκε στο σόου της Victoria’s Sectret, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες γνωστών brand συμπεριλαμβανομένων των Mango, Marc Jacobs, Giles Deacon,και Miu Miu.

    Σχετική εικόνα
    Η Irina Shayk έγινε γνωστή παγκοσμίως από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo το 2010, με τον οποίο χώρισε το 2015. Λίγο αργότερα, το μοντέλο ξεκίνησε τη σχέση του με τον γνωστό ηθοποιό, Bradley Cooper, με τον οποίο απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2017.



    ΣΧΟΛΙΑ