• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Hailey Baldwin: Το ανερχόμενο μοντέλο της νέας γενιάς


    Γεννημένη το 1996 στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η Hailey Baldwin, στα 22 της μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο πως δεν αρκεί να κατάγεσαι από γνωστή οικογένεια για να φτάσεις στην κορυφή.

    Κόρη του γνωστού ηθοποιού Stephen Baldwin και η μικρότερη από τα αδέρφια της χολιγουντιανής οικογένειας των Baldwin, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει υπάρξει το πρόσωπο διάσημων brand όπως τα Topshop, Tommy Hilfiger, Guess και UGG και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά fashion icons της γενιάς της.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Hailey Baldwin

    Η Baldwin πρωτοξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models στη Νέα Υόρκη. Αρχικά, εμφανίστηκε σε περιοδικά, όπως τα TatlerLOVEV και i-D, ενώ η πρώτη της συμμετοχή σε καμπάνια ήταν για το brand French Connection το 2014. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα περπατώντας για το Topshop. 

    Αποτέλεσμα εικόνας για Hailey Baldwin guess campaign

    Τον Ιανουάριο του 2015, η Baldwin φωτογραφήθηκε για την αμερικανική Vogue και τον Μάρτιο για την Teen Vogue. Τον Ιούλιο του 2015 συμμετείχε στην καμπάνια του Ralph Lauren μαζί με τον Αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson και τον Οκτώβριο επέστρεψε στην πασαρέλα, αυτήν τη φορά για τον Tommy Hilfiger και τον Philipp Plein, ενώ την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε και στις καλοκαιρινές καμπάνιες τους.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Hailey Baldwin campaign

    Τον Μάρτιο του 2016, η Baldwin υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models της Νέας Υόρκης και τον Μάιο εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Marie Claire, ενώ τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς περπάτησε στη πασαρέλα του Moschino δίπλα στα supermodels Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn και Chanel Iman. Τον ίδιο μήνα, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Guess.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Hailey Baldwin campaign

    Στη συνέχεια, η Baldwin συμπρωταγωνίστησε στην καμπάνια του brand παπουτσιών UGG με το supermodel Rosie Huntington-Whiteley, ενώ μαζί με την Joan Smalls, η Baldwin ήταν επίσης το πρόσωπο της limited edition σειράς ρούχων του  Karl Lagerfeld “Love From Paris. Ακολούθησε η συμμετοχή της σε πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας, όπως οι Τommy Hilfiger, Prabal Gurung, Jeremy Scott, Tory Burch, Matty Bovan, Dolce & Gabbana και Elie Saab.

    Το 2017, η Baldwin εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ισπανικού Harper’s Bazaar δίπλα στον Jon Kortajarena, καθώς και στην αμερικανική, βρετανική και ιαπωνική Elle. 

    Αποτέλεσμα εικόνας για Hailey Baldwin campaign

    Η Baldwin δεν έχει μείνει εκτός τηλεόρασης, αφού σε ηλικία μόλις 9 ετών εμφανίστηκε στο πλευρό της οικογένειάς της στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ Livin It: Unusual Suspects, ενώ το 2009 έκανε μια guest εμφάνιση στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live μαζί με τον θείο της Alec Baldwin.



    ΣΧΟΛΙΑ