• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Emilia Clarke: Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones με το απαράμιλλο στιλ


    Έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως «Daenerys Targaryen» στην πετυχημένη σειρά Game Of Thrones και αγαπήθηκε από όλους με την πρώτη ματιά. Η Emilia Clarke κέρδισε το κοινό μέσα από τον ατρόμητο χαρακτήρα της στη σειρά φαντασίας του HBO αλλά και χάρη στην οικεία φυσιογνωμία του κοριτσιού της διπλανής πόρτας που έχει στην πραγματική της ζωή.

    Emilia Clarke on the red carpet

    Η Clarke γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1987. Από πολύ μικρή ηλικία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την υποκριτική και φοίτησε στη γνωστή σχολή δραματικής του Λονδίνου Drama Centre London. Έπειτα από μικρούς ρόλους στην τηλεόραση, η μεγάλη επιτυχία της Clarke ήρθε το 2011, όταν επιλέχθηκε για το ρόλο της Daenerys Targaryen στη σειρά του HBO Game of Thrones (GOT). Ο ρόλος αυτός τής χάρισε τεράστια επιτυχία και πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων τριών υποψηφιοτήτων για το βραβείο Emmy Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά.

    holding-emilia-clarke-celebrity-style.jpg

    Το 2012 έπαιξε στις ταινίες Spike Island and Shackled και λίγο αργότερα υποδύθηκε την Evelyn Hemingway στην ταινία Dom Hemingway. Το 2016 πρωταγωνίστησε την επιτυχημένη ταινία Me Before Youενώ πήρε το ρόλο της Qi’ra στην ταινία Solo: A Star Wars Story το 2018.

    Οι street style εμφανίσεις της και η ιδιαίτερη αισθητική της τράβηξαν την προσοχή της βιομηχανίας της μόδας και έχουν κάνει την Clarke ένα σύγχρονο fashion icon. H διάσημη ηθοποιός διακρίνεται για το απαράμιλλο στυλ της, το οποίο είναι vintage, απλό και καθημερινό με κομψές και ρετρό πινελιές.

    Το 2017, η Clarke και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά GOT, Kit Harington, έγιναν τα νέα πρόσωπα του αρώματος “The One” του οίκου Dolce & Gabbana και η Clarke συνέχισε τη συνεργασία με τον οίκο και το 2018 μετά την τεράστια επιτυχία της καμπάνιας.

    Watch <i>Game Of Thrones </i>Stars Emilia Clarke And Kit Harington In A New Dolce & Gabbana Campaign

    Το 2015 η Emilia Clarke πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Dior για την κολεξιόν κοσμημάτων Rose De Ventsfine του οίκου. Την ίδια χρονιά, το περιοδικό GQ της απένειμε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα ετήσια βραβεία που διοργανώνει.

    Emilia-Clarke-Dior-Jewelry-Campaign-FGR01



    ΣΧΟΛΙΑ