• LIFE&STYLE

    Τα Φιλαράκια: «Μόνικα» και «Τζόι» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι

    • NewsRoom
    Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλάνκ με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια»

    Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλάνκ με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια»


    Με αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ο Ματ ΛεΜπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο 28/10.

    Συγκεκριμένα ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια» κοινοποίησε φωτογραφίες του με τον «Τσάντλερ» από τα γυρίσματα της σειράς και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

    «Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε ο Ματ ΛεΜπανκ στη λεζάντα.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

    Και η Κόρτνεϊ Κοξ συγκινεί με την ανάρτησή της, στην οποία φαίνεται η «Μόνικα» και ο «Τσάντλερ» στο κρεβάτι, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και μια ιστορία από τα γυρίσματα της σειράς.

    «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που πέρασα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά, όπως εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Για την ώρα, ορίστε μία από τις αγαπημένες μου.

    Για να δώσω ένα μικρό παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια βραδιά στο Λονδίνο. Αλλά με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε το κοινό, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσει το γύρισμα μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

    Διαβάστε επίσης:

    Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία (φωτογραφίες)

    Μάθιου Πέρι: Η πρώτη δήλωση από τα 5 «Φιλαράκια» – «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι»

    Τα Φιλαράκια: Το σπαρακτικό αντίο των δημιουργών της σειράς στον Μάθιου Πέρι – «Ηταν πάντα το πιο αστείο άτομο»



    ΣΧΟΛΙΑ