• LIFE&STYLE

    Μάθιου Πέρι: Η πρώτη δήλωση από τα 5 «Φιλαράκια» – «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι»

    • NewsRoom


    Λίγα 24ωρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), οι συμπρωταγωνιστές του από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Friends» – Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston), Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow), Ματ ΛεΜπλανκ (Matt LeBlanc) και Ντέβιντ Σουίμερ (David Schwimmer)- δηλώνουν συντετριμμένοι στην κοινή τους δήλωση που εξασφάλισε αποκλειστικά το περιοδικό People.

    «Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε οικογένεια» αναφέρουν οι πέντε πρωταγωνιστές στη δήλωση.

    «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε τον φίλο μας και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Mατ, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» καταλήγει η ανακοίνωση.

    Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση για τον χαμό του Μάθιου Πέρι εξέδωσαν και οι συνδημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν καθώς και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ, τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Couric (@katiecouric)

    Παράλληλα, στον λογαριασμό “Friends” στο Instagram, αναρτήθηκε μια φωτογραφία του Μάθιου Πέρι, συνοδευόμενη με ένα μήνυμα που περιγράφει τον αγαπημένο ηθοποιό ως «ένα αληθινό δώρο για όλους μας».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

    Διαβάστε επίσης:

    Μάθιου Πέρι: Τι είναι το Pickleball που έπαιζε ο γνωστός ηθοποιός λίγο πριν πεθάνει

    Τα Φιλαράκια: Το σπαρακτικό αντίο των δημιουργών της σειράς στον Μάθιου Πέρι – «Ηταν πάντα το πιο αστείο άτομο»

    Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Το εντυπωσιακό φόρεμα από το πάρτι για την ονομαστική εορτή της – Πόσο κοστίζει



    ΣΧΟΛΙΑ