• LIFE&STYLE

    Τα Φιλαράκια: Το σπαρακτικό αντίο των δημιουργών της σειράς στον Μάθιου Πέρι – «Ηταν πάντα το πιο αστείο άτομο»

    • NewsRoom
    Τα Φιλαράκια - Μάθιου Πέρι


    Οι συνδημιουργοί της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC «Τα Φιλαράκια» δηλώνουν συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο οποίος υποδυόταν τον δημοφιλή χαρακτήρα, Τσάντλερ Μπινγκ, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην μικρή οθόνη.

    Μάρτα Φραν Κάουφμαν, Ντέιβιντ Κρέιν και ο εκτελεστικός παραγωγός, Κέβιν Σ. Μπράιτ δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς ο «δικός» τους Τσάντλερ δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι πέθανε ολομόναχος στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, με τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του να παραμένουν άγνωστες.

    «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους στο People.

    «Φαίνεται ακόμα απίστευτο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι νιώθουμε ευλογημένοι που τον είχαμε στη ζωή μας. Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο», προσθέτουν στο σπαρακτικό τους μήνυμα για τον Μάθιου Πέρι, την ώρα που ολοένα και περισσότεροι σταρ του Χόλυγουντ τον αποχαιρετούν.

    «Ήταν ο καταλληλότερος για τον ρόλο του Τσάντλερ»

    Όπως τόνισε σε άλλο σημείο της δήλωσής τους, ήξεραν ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν κατάλληλος για το ρόλο του Τσάντλερ από την στιγμή που τον γνώρισαν.

    «Είναι κλισέ να λέμε ότι ένας ηθοποιός κάνει έναν ρόλο δικό του, αλλά στην περίπτωση του Μάθιου δεν υπάρχουν πιο αληθινά λόγια», είπαν. «Από την ημέρα που τον ακούσαμε για πρώτη φορά να ενσαρκώνει τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ, δεν υπήρχε άλλος για εμάς».

    «Θα αγαπάμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερε κάθε στιγμή, όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή», ανέφεραν στη δήλωσή τους. «Ήταν πάντα το πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο. Περισσότερο από αυτό όμως ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος, με δοτική και ανιδιοτελή καρδιά».

    Οι συνθήκες θανάτου

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάθιου Πέρι εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του από τον υπάλληλό του, με τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε πνιγμό.

    Όπως μεταδίδει το TMZ, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από δίωρο αγώνα pickleball και έστειλε τον βοηθό του σε μια εξωτερική δουλειά.

    Όταν εκείνος επέστρεψε, περίπου δύο ώρες αργότερα, είδε πως ο Μάθιου Πέρι δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το 911.

    Οι  πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στην κλήση και έσπευσαν στο σημείο, έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή, χωρίς να γίνεται σαφές εάν συνδέεται με την έντονη σωματική άσκηση του ηθοποιού νωρίτερα.

    Κατά το TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς. Η έρευνα για τον θάνατό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Η δήλωση της οικογένειας του Μάθιου Πέρι

    Συντετριμμένη δηλώνει στην πρώτη της δήλωση η οικογένεια του Μάθιου Πέρι από τον θάνατό του.

    “Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης”, αναφέρει η δήλωση της οικογένειας στο People.

    Το αντίο από τα «Φιλαράκια»

    «Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του. Ήταν πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και όλους τους θαυμαστές του», ανέφερε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram η τηλεοπτική παρέα που συντρόφευσε με ατέλειωτες ώρες θεάσεων εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

    Η προφητική ανάρτηση

    Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η προφητική ανάρτηση που είχε κάνει ο διάσημος ηθοποιός από το τζακούζι που έμελλε να χάσει τη ζωή του.

    Φαίνεται πως ο ίδιος περνούσε αρκετό από τον χρόνο του χαλαρώνοντας μέσα σε αυτό.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής του είχε γράψει: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

    Η λαμπερή καριέρα και ο εθισμός στα χάπια και το αλκοόλ

    Ο αγαπημένος «Τσάντλερ», παρά την ασύλληπτη επιτυχία, ζούσε μια ζωή γεμάτη με δαίμονες.

    Έρωτες, γκάφες, μπερδέματα, πειράγματα, μα πάνω απ΄όλα εμπιστοσύνη από την ανιδιοτελή και αληθινή φιλία. Τα «Φιλαράκια», που μαζί τους μεγάλωσαν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο,  έχασαν το δικό τους «κολλητό», τον λατρεμένο Μάθιου Πέρι, τον ατζαμή, ντροπαλό, αγχώδη, αλλά πάντα υποστηρικτικό Τσάντλερ.

    Όσο χαρούμενος ήταν ωστόσο στο σήριαλ- φαινόμενο με τα εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, τόσο «σκοτεινός» ήταν στην πραγματική του ζωή, παλεύοντας χρόνια με τον εθισμό του στα χάπια και το αλκοόλ. Ο ίδιος δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει το πρόβλημα.

    Την σειρά που τον έκανε διάσημο δεν την είδε ποτέ, γιατί αυτός γνώριζε καλά τι κρυβόταν πίσω απο κάθε σκηνή, τον δαίμονα που τον ταλαιπωρούσε όσο και αν προσπαθούσε να τον κρύψει.

    «Ο λόγος που δεν είδα τη σειρά και δεν έχω δει τη σειρά είναι γιατί εκείνη την εποχή έπινα, έπαιρνα οπιούχες ουσίες, ποτό, κοκαΐνη. Το καταλαβαίνω από την εμφάνισή μου από σεζόν σε σεζόν. Μπορεί να μην το καταλάβαινε κανείς, εγώ το έβλεπα εγώ. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω τη σειρά, επειδή εγώ το βλέπω, το παρατηρώ όταν το βλέπω», είχε δηλώσει.

    Η ζωή του γεμάτη επαγγελματικές -οικονομικές επιτυχίες και δαίμονες που ξεκίνησαν να τον κυνηγούν όταν ακομη ηταν ανήλικος, στα 14 του, που ανακάλυψε το αλκοόλ σε ένα παρτι.

    Ο Μάθιου Πέρι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στην κόψη του ξυραφιού και διαρκώς πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή. Η αυτοβιογραφία του αποκαλυπτική. Στα γυρίσματα της ταινίας «Fools Rush In» ο Πέρι είχε ένα ατύχημα με τζετ σκι και του δόθηκε ενα χάπι για τον πόνο. 18 μήνες μετά έφθασε στο σημείο να παίρνει 55 χάπια την ημέρα.

    Στα 26 του, πήγε σε κλινική απεξάρτησης, η οποία έβαλε τέλος στον εθισμό του στο συγκεκριμένο χάπι. Ωστόσο, ο εθισμός του στο ποτό παρέμεινε μέχρι το 2001.

    Το 2004 η συμπρωταγωνίστριά του Τζένιφερ Άνιστον κλαίγοντας θα μιλήσει για τον αγώνα του αγαπημένου της φίλου Μαθιου.

    Χρειάστηκε να μπει 15 φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης και ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το 2019, γλίτωσε οριακά τον θάνατο εξαιτιας χρήσης οπιοειδών. Του έδιναν ποσοστό επιβίωσης μόλις 2%.

    Ο Mαθιου Πέρι γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη στις 19 Αυγούστου του 1969. Ο πατέρας του ήταν επίσης ηθοποιός και η μητέρα του Καναδή δημοσιογράφος. Στα 15 του μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Έφυγε νωρίς, έχοντας όμως κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο, να γίνει ηθοποιός.

    Διαβάστε επίσης:

    Μάθιου Πέρι: Έχω ξοδέψει 9 εκατ. δολ. για το «ταξίδι» προς τη νηφαλιότητα – Η εξομολόγηση για την Τζένιφερ Άνιστον

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

    Σοκ στο Χόλιγουντ: Ηθοποιός του Walking Dead έχει καρκίνο στο 4ο στάδιο



    ΣΧΟΛΙΑ