• Media

    Επιστρέφουν τα Φιλαράκια;

    • NewsRoom


    Μία μόνο ανάρτηση ενός εκ των πρωταγωνιστών αρκούσε για να ξεσηκώσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς

    Ένα αινιγματικό tweet του Μάθιου Πέρι, που δημοσιεύθηκε το πρωί της Τετάρτης, έκανε την φήμη ότι τα Φιλαράκια πρόκειται να επιστρέψουν να ξαναφουντώσει, με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να παραλυρούν.

    Η σύντομη, λιτή ανάρτηση του Μάθιου Πέρι έγραφε απλά ότι «έρχονται μεγάλα νέα». Αυτό, ωστόσο, ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους διαδικτυακούς φίλους του ηθοποιού, που υπέθεσαν αυτόματα ότι ο ηθοποιός αναφέρεται σε reunion των Τσάντλερ, Μόνικα, Ρέιτσελ, Τζόι, Φοίβη και Ρος.

    Ενδεικτικό του κύματος αντιδράσεων που προκλήθηκε είναι ότι, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το εν λόγω tweet αναπαρήχθη από χρήστες του Twitter περισσότερες από 8.000 φορές, ενώ τα likes συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή».

    Πολλοί είναι και οι χρήστες που απαντούν στο tweet του ηθοποιού, ρωτώντας επίμονα «τι εννοεί ο ποιητής».

    Ο Matthew Perry δεν έχει προχωρήσει, προς το παρόν, σε κάποια διευκρίνιση σχετικά με το τι εννοούσε. Ωστόσο, οι φήμες για επιστροφή της αγαπημένης αμερικανικής σειράς της μικρής οθόνης ενισχύεται, ειδικότερα αν η νέα δημοσίευση συνδυαστεί με μία δήλωση που είχε κάνει η Τζένιφερ Άνιστον τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκαλύπτοντας, καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις ότι η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της δουλεύουν «πάνω σε κάτι».

    Μένει μόνο να δούμε τι ετοιμάζουν οι 6 αγαπημένοι ήρωες.



    ΣΧΟΛΙΑ