• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Αρμαγεδδών παντού. Την Κυριακή ψηφίζεται το ασφαλιστικό με απεργία των δημοσιογράφων. Αρμαγεδδών παντού και μάλιστα με τα περισσότερα media να απεργούν εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων  (με εξαίρεση οι ενημερωτικές πλατφόρμες) . Ένα μεγάλο πεδίο ανατροπών σε όλο το ασφαλιστικό –συνταξιοδοτικό σύστημα αναμένεται να ξεκινήσει μετά την αναμενόμενη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου την Κυριακή το βράδυ.
    2. Απεργιακό «μπλακ άουτ» για το ασφαλιστικό. Απεργιακό «μπλακ άουτ» σε δημόσιο και ιδιωτικό φορέα, αλλά και στις μεταφορές, αποφάσισαν οι συνδικαλιστικοί φορείς, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.
    3. Σάλος για κομματικές τοποθετήσεις στην επιτροπή Πανελλαδικών. Σάλος στην  εκπαιδευτική κοινότητα έχει προκληθεί  από διαρροές   για κομματικές τοποθετήσεις ακόμα και στην Κεντρική Επιτροπή εξετάσεων μετά  τον παραγκωνισμό του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων και του προέδρου του  εγνωσμένου κύρους καθηγητή Γ. Δάσσιου.
    4. Περήφανος για το ασφαλιστικό δηλώνει ο Κατρούγκαλος. Περήφανος για τους κανόνες ισονομίας που επιβάλλει η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που τίθεται προς ψήφιση το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
    5. Σοκ: Τα μέτρα της κυβέρνησης θα ισχύσουν αναδρομικά. Κι όμως, τα χειρότερα για τους Έλληνες φορολογούμενους φαίνεται πως δεν έρχονται με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που γνωρίζουμε ήδη και εναντίον του οποίου έχουν ήδη ξεσηκωθεί όλες οι κοινωνικές ομάδες, αλλά με τις «διορθωτικές» τροπολογίες που αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση, προκειμένου να ενσωματώσει τις τελευταίες απαιτήσεις των δανειστών στις οποίες έχει ενδώσει.
    6. Έκπληξη: Πού ποντάρει ο άνθρωπος που έβγαλε 1 δισ. δολ. από την κρίση στο πετρέλαιο. ΟZach Schreiber, ο CEO της PointState Capital που έβγαλε 1 δισ. δολάρια στοιχηματίζοντας ενάντια στο πετρέλαιο δύο χρόνια πριν, ποντάρει τώρα υπέρ δύο νομισμάτων. Μιλώντας στο Sohn Investment Conference, ο Schreiber πόνταρε υπέρ του ρώσικου ρουβλιού και του μεξικάνικου πέσο έναντι του αμερικάνικου δολαρίου.
    7. Kαταγγέλουν οι δικηγόροι της 4χρονης Μαρίας: Κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οργάνων πίσω από την υπόθεση. Την άκρη του νήματος αναζητούν, από την Κυριακή το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές, για την 24ωρη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξαφάνιση της 4χρονης Μαρίας–Ειρήνης Πρίντεζη.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/fotis-kokotos-ean-valo-angelia-stin-afstria-gia-servitorous-tha-elthoun-dekades-thelo-ellines-alla-den-erchete-kanis/42977

    http://www.mononews.gr/facebook-to-psifiako-parelthon-sas-mpori-na-sas-ekthesi-dite-pos-mporite-na-to-apofigete/42950



    ΣΧΟΛΙΑ