• LIFE&STYLE

    Τα 3 ερωτευμένα ζευγάρια που έκλεψαν την παράσταση στο γαμήλιο dinner party του εφοπλιστή Φίλιππου Οικονόμου

    • NewsRoom


    Λαμπερές παρουσίες από τον χώρο του επιχειρείν έδωσαν το «παρών» στον γάμο του εφοπλιστή Φίλιππου Οικονόμου και της αγαπημένης του, Στεφανίας Βερριοπούλου, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν τρία ζευγάρια.

    Ο λόγος για τον εφοπλιστή και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφία από το γαμήλιο dinner party με τη «χρυσή» κληρονόμο, Κάθριν Εμπειρίκου ΛεΦρακ, πυροδοτώντας φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.

    Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αν «τρέχει» κάτι ανάμεσά τους, οι δυο τους ήταν μαζί στο γαμήλιο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον.

    Η απόγονος της δυναστείας Εμπειρίκου, σύμφωνα με την Espresso, είναι καλή φίλη του γαμπρού, Φίλιππου Οικονόμου από τα παιδικά τους χρόνια στο Μανχάταν.

    Η εντυπωσιακή και δυναμική εγγονή της Ντόντας Βορίδη – Γουλανδρή και του Γιώργου Εμπειρίκου έχει απασχολήσει τον διεθνή Τύπο με την προσωπική της ζωή, καθώς το 2015 ακύρωσε τελευταία στιγμή τον γάμο της με τον παγκοσμίου φήμης συλλέκτη Amadeo Brenninkmeijer στην Public Library της Νέας Υόρκης.

    Μερικά χρόνια αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χάρισον ΛεΦρακ, με τον οποίο το 2019 απέκτησε έναν γιο. Τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

    Σύμφωνα με το ίδιος δημοσίευμα, το ζευγάρι ΛεΦρακ το φετινό καλοκαίρι έκανε incognito διακοπές μαζί στη Μάνη για χάρη του γιου του σε 50μετρο σκάφος.

    Φίλιππος Τσαγκρίδης
    Αριστερά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κάθριν Εμπειρίκου-ΛεΦρακ

    Ένα ακόμα ζευγάρι που εθεάθη στον γάμο ήταν ο νεαρός επιχειρηματίας, Ηλίας Σάρρας και το μοντέλο Sara Soldati.

    Εκείνος φορούσε σμόκιν και εκείνη εμφανίστηκε με couture μαύρο κεντημένο φόρεμα που αποκάλυπτε την καλλίγραμμη πλάτη της.

    Η εντυπωσιακή Ιταλίδα μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία του αγαπημένου της με τον καλό του φίλο, Ηλία Τσουρεκά.

    Ηλίας Τσουρεκάς και Ηλίας Σάρρας
    Ηλίας Τσουρεκάς και Ηλίας Σάρρας

    Πολίτης του κόσμου, με σπίτια από το Μανχάταν ως το St. Moritz και highlight τη βίλα «υπερπαραγωγή» στη Μύκονο, την οποία ανακαίνισε πρόσφατα, ο γιος του επιχειρηματία Γιάννη Σάρρα και της αριστοκρατικής Ευγενίας Δασκαλοπούλου, στην οποία ανήκε η ιστορική βιομηχανία ΔΕΛΤΑ, φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στα μάτια της Ιταλίδας καλλονής, όπως αναφέρει η Espresso.

    Οι δυο τους, ως πραγματικοί jetsetters, ζουν μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Και μπορεί να μην εκθέτουν τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρύβονται.

    Όταν συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, η Sara δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους, σχολιάζοντας: «Σε ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελώ κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο. Να χαιρόμαστε αυτή την ειδική ημέρα και με την ευχή να ζήσουμε πολλές ακόμα ημέρες. Σε αγαπώ!».

    «Περιζήτητος γαμπρός ο Ηλίας Σάρρας», «ένα πολύ καλό και απλό παιδί» λένε όλοι όσοι τον γνωρίζουν.

    Στο παρελθόν είχε δεσμό με τη Λίζα Τζάκσον, το μοντέλο με καταγωγή από την Τζαμάικα, το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν είχε λάβει μέρος στο αμερικανικό «Next top model», αλλά και με την Ελληνοουκρανή Κάτια Δέδε.

    Sara Soldati
    Sara Soldati

    Το τρίτο glam ζευγάρι που εμφανίστηκε στον κοσμικό γάμο ήταν ο ωραίος γιος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Ζαφείρη και Μαριάννας Τσουρεκά, Ηλίας Τσουρεκάς (με τη Νιόβη Τσόγια), ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τους πιο διάσημους οίκους μόδας μέσω των καταστημάτων Luisa σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο.

    Μάλιστα, στο νησί των ανέμων, στο hot party του Luisa Beach για τον οίκο Dolce & Gabbana έβγαλε την πρώτη του επίσημη φωτογραφία με την αγαπημένη του Νιόβη Τσόγια, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

    Το ζευγάρι συγκαταλέγεται στα πιο ταιριαστά και κομψά ζευγάρια της αθηναϊκής society.

    Ηλίας Τσουρεκάς και Νιόβη Τσόγια
    Ηλίας Τσουρεκάς και Νιόβη Τσόγια

    Ο Ηλίας Τσουρεκάς λατρεύει τον γιο του Ζαφείρη, τον οποίο έχει αποκτήσει από τη σχέση του στο παρελθόν με τη Μαρία Βιγκοπούλου.

    H όμορφη και διακριτική Νιόβη απασχολείται στον τομέα του τουρισμού και του VIP hospitality, πέρασε για ένα διάστημα από τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

    Διαβάστε επίσης:

    Φίλιππος Οικονόμου-Στεφανία Βερριοπούλου: Όλα όσα έγιναν στον αριστοκρατικό γάμο



    ΣΧΟΛΙΑ