• LIFE&STYLE

    Survivor: Ταραντούλα τσίμπησε την Κατερίνα Δαλάκα! (video)

    • NewsRoom
    survivor


    Συνεχίστηκαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί στο Survivor της Μεγάλης Τετάρτης με τους Τούρκους παίκτες να έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση, ενώ ένα σοκαριστικό περιστατικό έτυχε στην Κατερίνα Δαλάκα.

    Μετά τον άγριο καυγά ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, η παραγωγή αποφάσισε να επιβάλλει αυστηρή ποινή στους δύο παίκτες. Για τα επόμενα τρία αγωνίσματα, λοιπόν, απαγορεύεται να λάβουν μέρος σε αυτά, ενώ σε περίπτωση νίκης της ομάδας τους, εκείνοι δεν επιτρέπεται να απολαύσουν το έπαθλο μαζί με τους συμπαίκτες τους.

    «Όπως βλέπετε δεν είναι μαζί μας ούτε ο Χικμέτ ούτε ο Γιουσούφ. Η απόφαση της παραγωγής σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους είναι αυστηρή. Και είναι αυστηρή για συγκεκριμένο λόγο.

    Η απόφαση αυτή είναι ότι οι δύο παίκτες δεν θα είναι μαζί μας για τρεις αγώνες, δεν θα μεταφερθούν μάλιστα ούτε καν στο χώρο του παιχνιδιού, θα παραμείνουν στις παραλίες τους. Και σε περίπτωση που η ομάδα τους κερδίσει δεν θα απολαύσουν τρία έπαθλα συνολικά», ενημέρωσε τις δύο ομάδες και τους τηλεθεατές ο Γιώργος Λιανός.

    Στον αγώνα επάθλου, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να συνεργαστούν για τη νίκη. Ο ένας έπρεπε να καθοδηγεί τον άλλο για να φτάσει στον τελικό στόχο και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

    «Μαύροι» και «άσπροι», παρά την κακή ψυχολογία, ήθελαν όσο τίποτα να κερδίσουν το παιχνίδι και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

    Με τελικό σκορ 10-8, επικράτησε η Άσπρη ομάδα, η οποία και απόλαυσε 7 κομμάτια πίτας ο καθένας και τσάι.

    Στο μεταξύ ένας ατυχές συμβάν έκανε την Κατερίνα Δαλάκα να υποφέρει από πόνους. Αιτία ήταν μία ταραντούλα, η οποία τσίμπησε την αθλήτρια, ενώ ήταν στην καλύβα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δήλωνε για τον Θοδωρή Μαραντίνη λίγο πριν τον χωρισμό τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef 3: Αυτό είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ