• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor: Ο Χικμέτ όρμησε στον Γιουσούφ! – Έξαλλος ο Ατζούν (video)

    • NewsRoom


    Εντάσεις δημιουργήθηκαν στο Survivor της Μεγάλης Τρίτης, καθώς ο εκνευρισμός των Τούρκων παικτών ξεπέρασε τα όρια με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Πρώτος καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα στον Μπόρα και τον Ατακάν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού.

    Ο Μπόρα άφησε υπονοούμενα για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν υποστηρίζοντας ότι η Ελληνίδα παίκτρια του δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία με τον Ατακάν να ενοχλείται.

    Στο δεύτερο αγώνισμα ήταν που ξέσπασε ένας απίστευτος τσακωμός ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, αυτή τη φορά. Ο τρόπος που πανηγύρισε ο Χικμέτ προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον Γιουσούφ, ο οποίος πέρασε τον κρίκο που κρατούσε στο χέρι του… κολάρο στον Χικμέτ!

    Μάλιστα, η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χικμέτ στη μύτη. Ο Τούρκος παίκτης έγινε πραγματικά… «Τούρκος» και όρμησε στον Γιουσούφ πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

    Οι υπόλοιποι παίκτες επιχείρησαν να τους χωρίσουν, αλλά μάταια. Έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναγκάστηκε να σταματήσει τον αγώνα και απέκλεισε τους δύο παίκτες από το συγκεκριμένο αγώνισμα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους.

    Όπως ανέφερε ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός, ποινή θα επιβληθεί και στους δύο, αφού ο ίδιος δει το replay στο βίντεο και έπειτα θα αποφασίσει για το μέλλον τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Για την ιστορία, και τα δύο αγωνίσματα κέρδισε η μαύρη ομάδα.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Δείτε video

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (Από 22 έως 28 Απριλίου)



    ΣΧΟΛΙΑ