• LIFE&STYLE

    Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

    • NewsRoom

    Γιώργος Χόρχε και Χριστίνα Ωνάση


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της Χριστίνας Ωνάση, Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου. Πρόκειται για τον άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς η ίδια πέθανε τα Χριστούγεννα του 1988.

    Τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Χόρχε νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη. Αν και η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας Ωνάση, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου είχαν φέρει ομάδα γιατρών από το εξωτερικό, εκείνος δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει.

    Ποιος ήταν ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου

    Ο Γιώργος ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης, που ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία, μετά τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του Χριστίνας Ωνάση.

    Ένας θάνατος που του στοίχισε πολύ, καθώς η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του Τσομλεκτσόγλου στην Αργεντινή και ο ίδιος με την αδελφή του έζησαν όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της Χριστίνας στην μπανιέρα του δωματίου της.

    Χριστίνα και Αθηνά Ωνάση

    Ερωτευμένος με την Χριστίνα Ωνάση, ο Γιώργος Χόρχε ήταν αυτός που της έκλεισε τα μάτια το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου του 1988. Εκείνο το διάστημα η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

    Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξαφανισμένη η Αθηνά Ωνάση: Ζει απομονωμένη σε σαλέ στην επαρχία της Ολλανδίας και πουλάει ακίνητα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Ζέτα Δούκα απέσυρε την υποψηφιότητά της από τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη: Εντυπωσίασε διδάσκοντας «L’Art de la Table» για καλό σκοπό



    ΣΧΟΛΙΑ