Το MasterChef, το πρόγραμμα που κλέβει όλη την τηλεθέαση της prime time και τη φετινή σεζόν, προχωρά ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή του. Σε λίγες εβδομάδες θα ξέρουμε τον μεγάλο νικητή, ενώ η διαδικασία για την ανάδειξή του φαίνεται πως ξεκινά σε λίγες μέρες.
Σύμφωνα με όσα μετέφεραν η Βαλεντίνη και η Αγάθη Ράντη στην εκπομπή «Ευτυχείται» τα αρχικά γυρίσματα για τον τελικό του MasterChef θα γίνουν την 1η Μαΐου και ήδη υπάρχει η τελική δυάδα. Οι δύο φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής. Ενεργό ρόλο θα έχουν και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, καθώς έχουν κληθεί να παρευρεθούν στα γυρίσματα. Η διαδικασία θα διαρκέσει μία εβδομάδα και μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει ζωντανά.
https://www.youtube.com/watch?v=rDyChXRtPuU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Masterchef: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Σπυριδούλας «Έχω αηδιάσει»! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίσημη ανακοίνωση του EPSILON για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο θεσμικό πλαίσιο για το επίδομα κώφωσης και βαρηκοΐας – 391 ευρώ μηνιαίως
- Νεκρή 30χρονη έγκυος στον Κολωνό – Προσήχθη ο σύντροφός της
- Ισραήλ για Ιράν: Η μεγαλύτερη αεροπορική επιχείρηση στην ιστορία του – Πάνω από 200 μαχητικά έπληξαν 500 στόχους
- Γεραπετρίτης μετά το ΚΥΣΕΑ: Εγγυώμαστε την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.