• LIFE&STYLE

    Survivor τελικό spoiler 10/7: Οι παίκτες που κερδίζουν το τελευταίο αγώνισμα (video)

    χαρης-γιακουματος-ηλιας-γκοτσης-διαρροη-διαρροες-σποιλερ-σποιλ


    Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, οι παίκτες θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης. Πρόκειται για το κρισιμότερο αγώνισμα που έχουν παίξει μέχρι στιγμής, καθώς δύο παίκτες θα πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

    Στο χθεσινό αγώνισμα, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να επικρατήσει έναντι όλων των αντιπάλων του και να απολαύσει μία διανυκτέρευση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά και φαγητό μαζί με τον Χάρη Γιακουμάτο και την Βιργινία Δικαιούλια.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Χάρης ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε με αποτέλεσμα η Βιργινία, ο Ηλίας, η Κατερίνα και η Μελίνα να αποτελούν την τελική τετράδα για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι δύο παίκτες που κερδίζουν και προκρίνονται στον ημιτελικό από το τελευταίο αγώνισμα είναι ο Ηλίας και η Μελίνα. Συνεπώς, από την ψηφοφορία του κοινού θα κριθεί ποια παίκτρια μεταξύ της Κατερίνας και της Βιργινίας θα βρεθεί στον ημιτελικό της Πέμπτης.

    Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Κατερίνα είναι ψηλά στην τελική κατάταξη των παικτών με αποτέλεσμα η Βιργινία να φτάσει στην πηγή χωρίς, ωστόσο, να πιει νερό…

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=rVlgPQHLQI0

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν τον τελικό του Survivor; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor Πανόραμα: Το παράπονο του Πάνου για την Μελίνα και το ατυχές συμβάν με την Δαλάκα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ