• LIFE&STYLE

    Survivor Πανόραμα: Το παράπονο του Πάνου για την Μελίνα και το ατυχές συμβάν με την Δαλάκα (video)

    δαλακα-μελινα

    Μελίνα Μεταξά και Κατερίνα Δαλάκα


    Καλεσμένος στο Survivor: Πανόραμα βρέθηκε σήμερα ο Πάνος Θεοδώρου, ο οποίος παραχώρησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

    Μιλώντας για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην Μαχητής δεν παρέλειψε να σχολιάσει την χειρονομία που έκανε στην Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά της Μελίνας Μεταξά σχετικά με το γεγονός.

    Ο Πάνος δήλωσε ότι υπάρχει πολύ πάθος και ένταση κατά τη διάρκεια των αγώνων με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη και από τις δύο μεριές.

    «Όλοι κάναμε το ίδιο πράγμα», υποστήριξε ο Πάνος, ενώ η Ντορέττα σχολίασε πως η χειρονομία που έκανε προς την Κατερίνα δεν είχε ξαναγίνει και ξεπέρασε τα όρια.

    Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor, ανέφερε ότι το συμβάν έγινε σε αγώνισμα ασυλίας και η χειρονομία του βγήκε αυθόρμητα και απλά έτυχε να είναι δίπλα του η Κατερίνα. «Ο τηλεθεατής είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει γιατί το έκανα και αν το έκανα στην Κατερίνα», είπε ο Πάνος.

    Αργότερα το συζήτησε με την ίδια, της ζήτησε συγγνώμη και το ξεκαθάρισαν. Βέβαια, παρ’ όλα αυτά έγινε ξανά θέμα στο Συμβούλιο του Νησιού από την Μελίνα Μεταξά. Σύμφωνα με τον Πάνο, δεν ήταν σωστό να δώσει περαιτέρω έκταση η Μελίνα, καθώς η παρεξήγηση είχε λυθεί και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το επαναφέρει στο προσκήνιο.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε το πρώτο μήνυμα μετά τον παραμυθένιο γάμο της (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαπτίζεται ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – Ποιες οι ηχηρές απουσίες (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor spoiler 9/7: Τι λένε οι τελευταίες διαρροές για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ