Στο σημερινό στίβο μάχης ο κάθε παίκτης θα αγωνιστεί για τον εαυτό του προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο, το οποίο είναι μία διανυκτέρευση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με φαγητό. Οι Διάσημοι και ο Μαχητής Ηλίας Γκότσης θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ ο νικητής θα κληθεί να επιλέξει δύο άτομα με τα οποία θα απολαύσει το έπαθλο στον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με τις διαρροές, εκείνος που θα βγάλει όλους τους αντιπάλους του νοκ-άουτ για ακόμα μία φορά είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί και για τον μεγάλο τελικό.
Ο Ηλίας θα επιλέξει τους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση για να μοιραστεί αυτό το μοναδικό έπαθλο, δηλαδή τον Χάρη Γιακουμάτο και την Βιργινία Δικαιούλια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor Πανόραμα: Το παράπονο του Πάνου για την Μελίνα και το ατυχές συμβάν με την Δαλάκα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 9/7: Τι λένε οι τελευταίες διαρροές για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «Ομηρικό» ξεφάντωμα στη Μύκονο με Duran Duran και Δούρειο Ίππο (16 pics + video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου