ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να παλεύουν για την ατομική πλέον ασυλία. Η Κατερίνα Δαλάκα, λόγω της επικράτησης στο αγώνισμα των συμβόλων, έχει περάσει ήδη στον μεγάλο τελικό, οπότε και δεν συμμετείχε στη διαδικασία αποχώρησης.
Την ατομική ασυλία, από τον στίβο μάχης, κέρδισε η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τρεις παίκτες προς αποχώρηση.
Από την συνολική ψηφοφορία, προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Νικόλας Αγόρου.
Ο Ηλίας υπέδειξε τον Γιάννη Τσίλη και η Μελίνα τον Πάνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Νεύρα και εντάσεις λίγο πριν τον τελικό – Δείτε τα πλάνα που διέρρευσαν (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28 Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εποικοδομητικές και ουσιαστικές συναντήσεις της Σεμίραμις Παληού και της HELMEPA στην Ουάσιγκτον με την Αμερικανική Ακτοφυλακή
- Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η AMK με κάλυψη από την OTS
- Τραμπ: Ο Νετανιάχου συμφώνησε να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα – Δεν θα αναπτύξουμε στρατιώτες στο Ιράν
- Τιμητική διάκριση στον Νικόλαο Δ. Πατέρα από το Propeller Club Πειραιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.