ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, ήταν σήμερα, Τετάρτη, η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, σχολίασε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor.
«Στο Survivor υπέφερε μωρέ το κορίτσι, τη λυπόμουν! Είχε παχύνει κιόλας, δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε… Έκανε όμως ό,τι μπορούσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.
Μάλιστα, όταν ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε: «Αν την δείτε στο “Μαριχουάνα Stop” δίπλα σας;», η ηθοποιός απάντησε: «Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Νεύρα και εντάσεις λίγο πριν τον τελικό – Δείτε τα πλάνα που διέρρευσαν (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον, Τζο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Power of Love: Ο Κυριάκος κατηγορεί τον Σωκράτη για την αποχώρηση του Δώρου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Στις κάλπες 18 εκατομμύρια Αυστραλοί για τις βουλευτικές εκλογές
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ κόβει 6 δισ. δολάρια από τον προϋπολογισμό της NASA
- Ιράν: Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι η συνέχιση των κυρώσεων των ΗΠΑ “δεν θα αλλάξει” την πολιτική του
- Στουτγάρδη: Mercedes παρέσυρε πεζούς στο κέντρο της πόλης – Για “τροχαίο ατύχημα” μιλά η πυροσβεστική
