• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τον λόγο που επιστρέφει στην Ελλάδα

    • NewsRoom

    Γιώργος Λιανός


    «Οργίασαν» οι φήμες σχετικά με τον λόγο που ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα, αφήνοντας στη θέση του τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

    Αν και αρχικά οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ο Γιώργος Λιανός γυρίζει στην Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσει τα live show του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, The Voice, πηγές αποκάλυψαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς την παρουσίαση έχει ήδη αναλάβει άλλο γνωστό πρόσωπο.

    Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει για λίγο από το Survivor προκειμένου να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του.

    Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram, αφού δέχτηκε πολλά μηνύματα αναφορικά με το γεγονός.

    «Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Λιανός.

    Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Ατζούν Ιλιτζαλί δήλωσε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Survivor:

    «Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί».

    Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού:

    Γιώργος Λιανός

    Διαβάστε ακόμη:

    Ανατροπή στο Survivor: Η δημοφιλέστερη παίκτρια και η αποχώρηση (video)

    Mega Stories: Ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και σεξισμού



    ΣΧΟΛΙΑ