• Media

    Ανατροπή στο Survivor: Η δημοφιλέστερη παίκτρια και η αποχώρηση (video)

    • NewsRoom

    Ανθή Σαλαγκούδη


    Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, καθώς ήρθαν τα πάνω-κάτω στην ψηφοφορία, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν για ακόμα μια φορά.

    Οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος, καθώς η ομάδα τους έχασε και τους δύο αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα να ψηφιστούν στη συνέχεια από τους συμπαίκτες τους.

    Χθες, όμως, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την πιο δημοφιλή παίκτρια του τηλεοπτικού κοινού για την εβδομάδα, η οποία ήταν εν τέλει η… Ανθή Σαλαγκούδη, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Με τη σειρά της, η Ανθή κλήθηκε να δώσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ ταυτόχρονα απαλλάχθηκε από τη διαδικασία της ψηφοφορίας!

    Η επιλογή της Ανθής ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς υπέδειξε την Ασημίνα Ιγγλέζου για να τεθεί στην κρίση του κοινού, στη θέση της πρώτης.

    Στο τέλος, εκείνη που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από την Κόκκινη Ομάδα ήταν η Ελίζαμπεθ, η οποία αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

    Στο μεταξύ, καυγάς ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου. Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός της Ελευθερίας ως την πλέον δεμένη ομάδα για τη νέα της σε αντίθεση με την προηγούμενη.

    «Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει ‘τι είναι αυτή η Κάτια;’, ‘αυτή είναι επαγγελματίας-παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ’. Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος με την πρώην συμπαίκτρια του να ξεσπάει σε γέλια αρνούμενη τα όσα σχόλια δέχθηκε. Ο Πάνος Καλλίδης, ωστόσο, δεν υποστήριξε τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

    Αμέσως, ο Περικλής Κονδυλάτος έσπευσε να υποστήριξε την πρώην συμπαίκτρια του, Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορώντας και ο ίδιος τον Τριαντάφυλλο. «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει», δήλώσε.

    «Ο Τζέιμς είπε ότι παίζω στρατηγικά και ούτε καν την ξέρω αυτή τη λέξη, αδελφέ Τζέιμς από την Ρόδο» απάντησε σε όσα σημείωσε και ο Τζέιμς Καφετζής. «Ας φύγω και σήμερα, Τζέιμς, δεν έχω πρόβλημα, εντάξει; Άντε αγόρι μου».

    «Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

    Περικλής: Υποκινήθηκαν οι ψήφοι προς εμένα

    Στο Συμβούλιο της Τετάρτης:

    Πώς αντέδρασε η Ανθή:

    Η αποχώρηση της εβδομάδας:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Λιανός: Γιατί αφήνει το Survivor και γυρνάει Ελλάδα (video)

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος θυσιάζεται για να σώσει την Ελένη

    Οριστικό: Στο Mega o Ανδρέας Γεωργίου – Τα ονόματα έκπληξη στη νέα του σειρά



    ΣΧΟΛΙΑ