• LIFE&STYLE

    Survivor: Αγόρου vs Τσίλης – Ποιος έχει δίκιο; (video + poll)

    Τσιλης-Αγορου-κοντρα-καυγας


    Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου και τον Γιάννη Τσίλη. Οι δύο αντίπαλοι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, την ώρα του αγωνίσματος. Με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένος ο συγκεκριμένος στίβος μάχης, οι παίκτες των δύο ομάδων αναγκαστικά περνούν από το ίδιο σημείο. Οι δύο παίκτες έτυχε να φτάσουν εκεί ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση.

    Το συμβάν, που επαναλείφθηκε, εκνεύρισε ιδιαίτερα τον παίκτη των Μαχητών, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Γιάννης Τσίλης τον τράβηξε εσκεμμένα προκειμένου να τον ρίξει κάτω. Μάλιστα, ο Νικόλας Αγόρου έφτασε στο σημείο να προειδοποιήσει τον αντίπαλό του πως είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

    Από την άλλη, ο Γιάννης εξήγησε ότι προσπάθησε να κρατηθεί από τον Νικόλα προκειμένου να μην πέσει στο έδαφος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο παίκτης των Μαχητών εκτοπίζει τον αντίπαλό του χρησιμοποιώντας το σώμα του.

    Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν στην παραλία συζήτησαν ξεχωριστά τα όσα συνέβησαν. Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι. Αφού παρακολούθησαν και το ριπλέι, η πλειοψηφία πήρε το πλευρό του Γιάννη Τσίλη.

    Ψηφίστε ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο:

    (Τα στοιχεία όσων ψηφίσουν δεν καταγράφονται σε καμία βάση δεδομένων, καθώς η ψηφοφορία είναι ανώνυμη)

    [playbuzz-item item=”35d3ac73-d037-4e48-a40b-3a2d55bfe755″ info=”false” wp-pb-id=”977767″]

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε τα Tweets:

    https://twitter.com/nkirkos/status/1008807426890625025

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 19/6: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ναταλία Γερμανού φεύγει από το Epsilon



    ΣΧΟΛΙΑ