• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο και τα χρήματα – Ποιοι έλειπαν από τον ημιτελικό (video)

    Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης


    Στο Άλσος Βεΐκου και τον ημιτελικό του Survivor ήταν όλα τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής, όπου αναδείχθηκαν οι δύο από τους τέσσερις φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

    Από την πρώτη μεγάλη ψηφοφορία, ο πρώτος που αποκλείστηκε ήταν ο Γιώργος Κόρομι ή αλλιώς Κόρο, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις επιθυμητές ψήφους ώστε να συνεχίσει το ταξίδι μέχρι τον τελικό. Η αγωνία, όμως, δεν έληξε εκεί, αφού στο τέλος του σόου, ακόμα μια παίκτρια αποκλείστηκε από τον τελικό, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Συνεπώς, στον μεγάλο τελικό προχώρησαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι οποίοι απόψε θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor, αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

    Το «παρών» στη μεγάλη βραδιά έδωσαν σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor, εκτός, όμως, από τον Τζέιμς Καφετζή, η απουσία του οποίου ήταν ιδιαίτερα ηχηρή, με το Twitter να κάνει λόγο πως έγινε τελικός «χωρίς τον νικητή». Απούσα ήταν και η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να τίθεται σε καραντίνα και να μην μπορεί να παρευρεθεί στον χώρο του τελικού.

    Από την άλλη, πυρετό παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες και η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία δεν βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Άλσος Βεΐκου, ενώ για προσωπικούς λόγους έλειπαν ο Περικλής Κονδυλάτος, αλλά και ο Αλέξης Παππάς λόγω των γυρισμάτων για το ριάλιτι The Bachelor.

    Πώς αντέδρασαν οι παίκτες με το απότελεσμα:

    Τα σχόλια του Σάκη για τη Μαριαλένα:

    Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό:

    Το Twitter σχολιάζει Survivor:

    Διαβάστε επίσης:

    Dancing with the Stars: Ποια πρόσωπα – έκπληξη συζητούν με το σόου χορού του Star

    Εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου κατά του OPEN – Τι απαντά ο σταθμός

    Survivor: Άκυρο από πρώην παίκτες για τη βραδιά του τελικού – Ποιους δε θα δούμε και γιατί



    ΣΧΟΛΙΑ