• Media

    Εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου κατά του OPEN – Τι απαντά ο σταθμός

    Κατερίνα Καινούργιου: Και επίσημα στον ALPHA - Η ανακοίνωση

    Κατερίνα Καινούργιου


    Με ένταση ολοκληρώνεται ο κύκλος της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, καθώς μετά την αυλαία της τελευταίας της εκπομπής η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» απέστειλε εξώδικο στο κανάλι της Παιανίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να κατηγορεί τη Διεύθυνση προγράμματος για σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής και τον σταθμό για μείωση σημαντικούς πόρων προς την εκπομπή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα υποστελέχωσης.  Αναφέρεις, επίσης, πως έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ίδιας και του σταθμού, μέσω ενεργειών του σταθμού που έθιξαν την επαγγελματική της υπόσταση, όπως η αποστολή εξωδίκων σε τρίτους με αποτέλεσμα τη δημιουργία συνθηκών αποκλεισμού της από την αγορά. Παράλληλα, υποστηρίζει  πως δεν προχώρησαν ανανεώσεις βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη σεζόν.

    Απαντώντας σε δημοσιεύματα γύρω από το εξώδικο, η διοίκηση του OPEN απαντά τα εξής:

    Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

    Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

    Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.

     



    ΣΧΟΛΙΑ