• Media

    Dancing with the Stars: Ποια πρόσωπα – έκπληξη συζητούν με το σόου χορού του Star

    Dancing with the Stars: Ποια πρόσωπα - έκπληξη συζητούν με το σόου χορού του Star


    Ποια γνωστά πρόσωπα της showbiz ετοιμάζονται να χορέψουν στον νέο κύκλο του Dancing with the Stars

    Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το αγαπημένο σόου χορού Dancing with the Stars, αυτή τη φορά μέσα από την συχνότητα του Star. Για το λόγο αυτό, παραγωγή και συντελεστές βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες, με σκοπό το σόου είναι έτοιμο στην ώρα του και πιο λαμπερό από ποτέ. Ήδη, μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με διάσημα πρόσωπα της showbiz, για να «κλείσει» η ομάδα των ατόμων που θα δοκιμάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο πλάι επαγγελματιών χορευτών.

    Σύμφωνα με την Espresso, οι πρώτες σκέψεις έχουν γίνει και στο τραπέζι έχουν πέσει λαμπερά ονόματα που θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο σόου.

    Στα πρώτα ραντεβού που έγιναν για το στήσιμο της παραγωγής ακούστηκαν τρία ονόματα δημοφιλών γυναικών: Της ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ, που «το έχει» πολύ με το χορό -όσοι είχαν δει την παράσταση «Μάνα, θα πάω στο Ηοllywood», όπου έκανε pole dancing, το ξέρουν ήδη-, της συνάδελφου της Τόνιας Σωτηροπούλου, αλλά και της Μπέσσυς Αργυράκη!

    Το σόου, που θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, θα προβάλλεται τις Κυριακές, ακολουθώντας την τακτική του ΑΝΤ1, που συνήθιζε να μεταδίδει την παραγωγή κάθε Κυριακή στις 21.00.

    Με αυτόν τον τρόπο, το Star θέλει να ενισχύσει την prime time ζώνη του και να έχει από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη το τρίωρο 21.00 με 24.00 τα πιο δυνατά χαρτιά του, όπως το «Dancing with the stars» και το «GΝΤΜ».

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Άκυρο από πρώην παίκτες για τη βραδιά του τελικού – Ποιους δε θα δούμε και γιατί

    Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου 2021

    Ένα καλοκαιρινό πιάτο που αγαπάμε: Η συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ