• Media

    Survivor: Άκυρο από πρώην παίκτες για τη βραδιά του τελικού – Ποιους δε θα δούμε και γιατί

    • NewsRoom
    Survivor: Άκυρο από πρώην παίκτες για τη βραδιά του τελικού - Ποιους δε θα δούμε και γιατί

    Οι 4 φιναλίστ του Survivor 2021


    Με σημαντικές απουσίες θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor

    Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Survivor, που αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Γαλάτσι. Οι 4 φιναλίστ που θα περάσουν από τον ημιτελικό της Κυριακής, 4 Ιουλίου, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, οι 4 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι κατέφθασαν χθες, Πέμπτη 1 Ιουλίου στην Ελλάδα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους ρεπόρτερ. Οι φιναλίστ θα διαμείνουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας και δεν θα έρθουν σε επαφή με κανέναν, τουλάχιστον μέχρι τη βραδιά του ημιτελικού. Εξαίρεση σε αυτό θα αποτελέσουν οι γονείς τους, που αναμένεται να δουν από κοντά τα παιδιά τους μετά από 6 μήνες, σε μία ιδιωτική συνάντηση στο ξενοδοχείο.

    Εμείς θα αναμένουμε να τους ξαναδούμε στον ημιτελικό της Κυριακής, αλλά και στον μεγάλο τελικό, όπου το παρών θα δώσουν οι παίκτες που συμμετείχαν στον φετινό κύκλο του Survivor.

    Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η βραδιά του τελικού θα διεξαχθεί με ηχηρές απουσίες.

    Πιο συγκεκριμένα, στον μεγάλο τελικό δεν αναμένεται να δούμε τον Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και τον Αλέξη Παππά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί για καθαρά προσωπικούς λόγους, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εύχεται «Περαστικά στον Κονδυλάτο», μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

    Ο δεύτερος παίκτης που θα απουσιάζει από τον τελικό, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει είναι ο Αλέξης Παππάς. Όπως είναι γνωστό, ο πρώην παίκτης του Survivor συμμετέχει στον νέο κύκλο του The Bachelor, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να έχει λάβει απαλλακτικό από την Acun Medya, προκειμένου να μην διαταραχθεί η παραγωγή του Alpha.

    Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που έχουν απομείνει, τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης και ο Ηλίας κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό χωρίς να περάσουν από ψηφοφορία κοινού, σε αντίθεση με τον Κόρο και τη Μαριαλένα, οι οποίοι και έχουν τεθεί στη διάθεση των τηλεθεατών, προκειμένου να αποφασίσουν εκείνοι ποιος από τους δύο παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι. Απόφαση που θα παρθεί το βράδυ του ημιτελικού. Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη της live μετάδοσης του ημιτελικού.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

    Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου 2021

    Ένα καλοκαιρινό πιάτο που αγαπάμε: Η συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ