Εκπλήξεις έχουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ένα γνώριμο και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία πέρσι έλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό του Survivor, ενώ σήμερα, Κυριακή, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την είσοδό της.
Στο κυρίως αγώνισμα, Έλληνες και Τούρκοι θα παίξουν το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας με τους Έλληνες παίκτες να έχουν δύσκολη δουλειά. Πρόκειται για μια κρίσιμη «μάχη» την οποία πρέπει να κερδίσει η ελληνική ομάδα ώστε να παίξουν και τρίτη φορά απέναντι στους Τούρκους και να έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την ασυλία της τρίτης εβδομάδας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει. Μείνετε συντονισμένοι για updates που θα έρθουν μέσα στην επόμενη ώρα.
Update: Νικητές του αγωνίσματος, σύμφωνα με τις διαρροές είναι οι Τούρκοι με τελικό σκορ 10 – 6.
Ατομικές ασυλίες κερδίζουν η Ρία απο τις γυναίκες και ο Νίκος από τους άνδρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το υπέρογκο ποσό που απέρριψε ο Ντάνος για το Survivor 3 (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ερμίδου «γλεντάει» την Αμανατίδου που την είπε πιο άσχημη από κατσαρίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα