Εκπλήξεις έχουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ένα γνώριμο και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία πέρσι έλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό του Survivor, ενώ σήμερα, Κυριακή, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την είσοδό της.
Στο κυρίως αγώνισμα, Έλληνες και Τούρκοι θα παίξουν το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας με τους Έλληνες παίκτες να έχουν δύσκολη δουλειά. Πρόκειται για μια κρίσιμη «μάχη» την οποία πρέπει να κερδίσει η ελληνική ομάδα ώστε να παίξουν και τρίτη φορά απέναντι στους Τούρκους και να έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την ασυλία της τρίτης εβδομάδας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει. Μείνετε συντονισμένοι για updates που θα έρθουν μέσα στην επόμενη ώρα.
Update: Νικητές του αγωνίσματος, σύμφωνα με τις διαρροές είναι οι Τούρκοι με τελικό σκορ 10 – 6.
Ατομικές ασυλίες κερδίζουν η Ρία απο τις γυναίκες και ο Νίκος από τους άνδρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το υπέρογκο ποσό που απέρριψε ο Ντάνος για το Survivor 3 (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ερμίδου «γλεντάει» την Αμανατίδου που την είπε πιο άσχημη από κατσαρίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατέρρευσε τοίχος στο Παγκράτι – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εργοτίμου
- Τουρκία: Προσωρινή κράτηση 178 ατόμων πριν τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Λίβανος: Επίθεση ισραηλινού drone στο νότο μετά τη συμφωνία ασφαλείας
- Χαλκιδική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύτηκε η κυκλοφορία την Κυριακή λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.