ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να διανύουν μια άσχημη περίοδο με κόντρες και εντάσεις. Οι διάσημοι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι έπρεπε να προτείνουν στο συμβούλιο του νησιού τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση..
Στην ψηφοφορία η Βιργινία Δικαιούλια συγκέντρωσε τέσσερις ψήφους στην κάλπη και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Γιάννης Τσίλης που κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας υπέδειξε την Μελίνα και ο Χάρης ως ο πολυτιμότερος παίκτης των Διάσημων αυτή την εβδομάδα υπέδειξε τον Μιχάλη ο οποίος τόνισε πως «έπαιξα έντιμα και έχω καθαρή τη συνείδηση μου. Νιώθω υπερήφανος και νικητής που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Βλέπω τον τερματισμό. Βλέπω ότι μένουν λίγα βήματα ακόμα και θέλω να συνεχίσω γιατί νιώθω δυνατός».
https://youtu.be/2kUF1mxXuuQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Πιάνονται στα χέρια Διάσημοι και Μαχητές – Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Καυγάς Βασάλου-Βαλαβάνη – Τι συνέβη; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.