• LIFE&STYLE

    Summer shoes: 10 επιλογές που θα απογειώσουν το beach look σας

    παπούτσια 2018


    Είναι γεγονός, πως οι περισσότερες από εσάς προβληματίζεστε σχετικά με το τι θα φορέσετε στην παραλία και μπορεί να αφιερώνετε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη σας, δοκιμάζοντας μαγιό και beachwear αξεσουάρ, για να βρείτε τα ιδανικά σύνολα. Ευτυχώς όμως τα beach looks δεν είναι και τόσο περίπλοκα. Μάλιστα, στην πραγματικότητα χρειάζεστε πολύ λιγότερα κομμάτια, από όσα νομίζετε. Άλλωστε, το καλοκαίρι φημίζεται για το ανέμελο και ανάλαφρο στιλ του και ειδικά στη θάλασσα θα πρέπει να εμφανίζεστε απλές και κομψές, χωρίς υπερβολές, επιδιώκοντας μια bohemian σοφιστικέ γοητεία. Σίγουρα, το βασικότερο όλων είναι το μαγιό. Από εκεί ξεκινάει και η σύνθεση του συνόλου σας. Όμως μόνο αυτό δεν είναι αρκετό και ο βασικότερος συμπρωταγωνιστής του είναι τα παπούτσια. Πολλές από εσάς στην προσπάθειά σας να είστε εντυπωσιακές και να ξεχωρίζετε στο beach bar κάνετε τη λάθος επιλογή υποδημάτων. Και ποια είναι αυτή; Τα ψηλοτάκουνα και οι πλατφόρμες!

    Οι λόγοι που οι παντόφλες – πλατφόρμα και τα flatforms είναι απαγορευτικά σχέδια είναι αρκετοί. Αρχικά, πρέπει να θυμάστε ότι η άμμος κάνει από μόνη της το περπάτημα αρκετά δύσκολο. Φανταστείτε, λοιπόν, αν φοράτε και ψηλό τακούνι, πόσο πιο δύσκολο θα γίνει. Επιπλέον, μία γυναίκα με τέτοια παπούτσια στην παραλία δείχνει είτε ωραιοπαθής είτε ότι θέλει απελπισμένα να τραβήξει την προσοχή -κανένα από τα δύο δεν είναι ο σωστός λόγος για να κερδίσετε την προσοχή των γύρω σας. Τέλος, ένα ψηλοτάκουνο on the beach πάει κόντρα στον ανέμελο και ξέγνοιαστο χαρακτήρα του καλοκαιριού, εκτός κι αν βρίσκεστε σε jet set κότερο στις Κάννες. Επομένως, για να αποφύγετε ατυχήματα και αρνητικά σχόλια, προτιμήστε τις πιο απλές επιλογές των φλατ flip flops και slides, αφού πάντα το πιο λιτό είναι και πιο κομψό. Εμείς παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις 10 αγαπημένες μας επιλογές για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και να τη φορέσετε περήφανες στην επόμενη εξόρμησή σας.

    Τip: Μη σκέφτεστε τα μαγιό που έχετε και ότι πρέπει να ταιριάζουν απαραίτητα με τις παντόφλες σας. Αυτό το αξεσουάρ απαιτεί χρώμα, διάθεση και άποψη!

    Δείτε μερικά από αυτά και μάθετε πού μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι παθαίνουν τα μάτια αν δε φοράμε γυαλιά ηλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Summer sales: 6 πολύτιμες συμβουλές για τις εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αισθητική χειρουργική: Έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια του αποτελέσματος



    ΣΧΟΛΙΑ