• LIFE&STYLE

    Στέφανος Κασσελάκης-Τάιλερ Μακμπέθ: Στα Χανιά ο γάμος τους το καλοκαίρι

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ

    Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ


    Μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

    Οι πρώτες προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί και οι καλεσμένοι φαίνεται πως είναι εκατοντάδες μιας και το ζευγάρι φέρεται να θέλει να προσδώσει όσο πιο επίσημο χαρακτήρα γίνεται στην τελετή.

    Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν θα είναι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από το εξωτερικό.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν στην εκπομπή:

    Στην συνέντευξή του στην εκπομπή, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί και στα σχέδιά του με τον Τάιλερ Μακμπέθ για τη ζωή τους στην Ελλάδα και την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

    «Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Όσο για την προοπτική να μεγαλώσει την οικογένειά του με τον σύζυγό του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Σε βάθος πενταετίας».

    Από την μεριά του και ο  Τάιλερ Μακμπέθ, μίλησε πριν μερικές ημέρες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Ναι, το σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο και θα το κάνουμε αυτό το καλοκαίρι» ήταν η απάντησή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυρανάκης: Τέλος η τριτοκοσμική εικόνα και η ταλαιπωρία στο Υποθηκοφυλακείο Ζωγράφου

    Ντόναλντ Τραμπ: Μπέρδεψε ξανά τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα (video)

    Ελβετία: Σε χαμηλό 2μιση ετών ο πληθωρισμός



    ΣΧΟΛΙΑ