• Διεθνής πολιτική

    Ντόναλντ Τραμπ: Μπέρδεψε ξανά τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα (video)

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Μπορεί η προσοχή στις ΗΠΑ να στρέφεται, ενόψει των προεδρικών εκλογών, στην προχωρημένη ηλικία του Τζο Μπάιντεν και στις συχνές γκάφες του, αλλά αυτή τη φορά τα βλέμματα τράβηξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

    Σε προεκλογική συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με το ακροατήριο να κρέμεται από τα χείλη του λόγω της προσωπολατρίας που έχει καλλιεργήσει, ο Τραμπ δεν απέφυγε ένα νέο φραστικό ολίσθημα.

    «Ο Πούτιν σέβεται τόσο λίγο τον Ομπάμα, που αρχίζει να πετάει πυρηνικές απειλές. Ναι, καλά ακούσατε, πυρηνικές απειλές. Άρχισε να μιλάει για πυρηνικά όπλα», είπε ο Τραμπ.

    Το ακροατήριο βουβάθηκε όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Ομπάμα, η θητεία του οποίου στον Λευκό Οίκο έληξε πριν από επτά και πλέον χρόνια.

    Δείτε το βίντεο:

    Ήταν η τρίτη φορά που ο 77χρονος Τραμπ μπέρδεψε τον νυν πρόεδρο με τον Ομπάμα το τελευταίο εξάμηνο.

    Πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αποκαλέσει «Μερσέντες» τη σύζυγό του Μελάνια, ενώ μπέρδεψε και την εσωκομματική αντίπαλό του, Νίκι Χέιλι, με τη Δημοκρατική πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

    Η 52χρονη Χέιλι, που παρά τις ήττες της -και τη μόλις μία νίκη της μέχρι στιγμής, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον- στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, προσπαθεί να προβληθεί ως νεότερη, υγιέστερη επιλογή για τους ψηφοφόρους, αναφερόμενη στους Τραμπ και Μπάιντεν ως «γκρινιάρηδες γέρους» στις διαφημίσεις της προεκλογικής της καμπάνιας.

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης: Δεν θα παίξει κανείς πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και το ΕΣΥ

    Μαργαρίτης Σχοινάς: Οι Ευρωεκλογές είναι ευκαιρία για τους πολίτες να συνεκτιμήσουν τα πάντα

    Το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα, η ήττα του «πολακισμού» και αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσουμε



    ΣΧΟΛΙΑ