• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν «κρυφά» στο Παρίσι!

    • NewsRoom

    Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, σε μια λιτή και απλή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι.

    Σύμφωνα πάντα με το US Weekly και το Observer, ο Έλληνας κροίσος παντρεύτηκε την Ρωσίδα καλλονή μέσα στο Σαββατοκύριακο της 12ης και της 13ης Οκτωβρίου, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, και μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστό.

    Στην VIP λίστα των καλεσμένων ήταν γνωστά ονόματα από τον χώρο της τέχνης, όπως ο έμπορος Λάρι Γκαγκόσιαν και ο καλλιτέχνης Ντάστιν Γέλιν, ενώ μεταξύ των διασημοτήτων ήταν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιβ Τάιλερ, ο σχεδιαστής Τόρι Μπάρτς και ο δημοσιογράφος Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, φίλος εδώ και πολλά χρόνια της Ντάσα Ζούκοβα.

    Πριν το γάμο, ο Σταύρος Νιάρχος ξεφάντωσε με φίλους του στη Μαδρίτη, όπου επέλεξε να γίνει το μπάτσελορ πάρτι του.

    νιαρχος
    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος

    Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο ήρθαν πιο κοντά το 2016, μετά το διαζύγιο της Ζούκοβα με τον δισεκατομμυριούχο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

    Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν, η Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και ιδρυτής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Μόσχας, GARAGE, έγινε πλουσιότερη κατά 92 εκατομμύρια δολάρια μετά το διαζύγιο.

    Παρ’ όλα αυτά, η σχέση της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Έλληνας κροίσος πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους της στο Περού, μεταξύ των οποίων ο μουσικός Ντέιβιντ Γκέφεν, το μοντέλο Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της, Τζος Κούσνερ (με τους οποίους είναι πολύ φίλη η Ντάσα Ζούκοβα), την κοσμηματοπώλη Τζένιφερ Μέγιερ και τον σεναριογράφο Έριν Φόστερ.

    Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα



    ΣΧΟΛΙΑ