• LIFE&STYLE

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από γνωστή τραγουδίστρια

    • NewsRoom

    Chrysa


    Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε νέα καταγγελία εις βάρος του.

    Η δημοσιοποίηση της καταγγελίας φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να ανοίξουν και άλλα στόματα. Το πρωί της Τρίτης, γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram περιγράφει ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

    Ο λόγος για την τραγουδίστρια Chrysa, η οποία καταγγέλλει ότι όταν ήταν ανήλικη δέχτηκε παρενόχληση από τον δημοσιογράφο.

    Το συμβάν έγινε σε beach bar, στο οποίο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έπαιζε μουσική.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της τραγουδίστριας, η οποία ήταν τότε ανήλικη, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει.

    Εκεί ο δημοσιογράφος της έκανε ερωτήσεις με χυδαίο περιεχόμενο.

    Δείτε τις αναρτήσεις:

    Ποια είναι η Chrysa

    H Chrysa είναι μέλος του συγκροτήματος Οceandvst. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει κοντά στους 10.000 followers.

    Με το συγκρότημά της κάνουν εμφανίσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας. Όπως η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της με το συγκρότημά της είχε εμφανιστεί στους Ράδιο Αρβύλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σάλος μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για «revenge porn» – Στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα

    Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία για «revenge porn»

    Αποχαιρετισμός στη Μαρία Πατέρα, τη «δική μας» Καρολίνα του Μονακό…



    ΣΧΟΛΙΑ