• LIFE&STYLE

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σάλος μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για «revenge porn» – Στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα

    • NewsRoom
    Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα


    Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού.

    Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκπομπή της Δευτέρας, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.

    Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται από πρώην σύντροφό του ότι κυκλοφόρησε εν αγνοία της υλικό με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

    Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση αρχικά στο Instagram που έκανε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Στη συνέχεια, αναδημοσιεύτηκε στο Twitter, με τους χρήστες να καταδικάζουν την ανεκδιήγητη πράξη του Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, και άλλες γυναίκες επικοινώνησαν με τον Ηλία Γκιώνη και μοιράστηκαν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκαν από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

    Ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

    Στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται ότι η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά.

    Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στη γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

    «Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε», αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

    Κανάκης: Νιώθουμε προδομένοι

    Μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για τον στενό συνεργάτη του, ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της χθεσινής εκπομπής εμφανίστηκε θλιμμένος, αλλά και οργισμένος, «αδειάζοντας» τον επί χρόνια συνεργάτη του και κάνοντας λόγο για προδοσία.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

    «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Αντώνης Κανάκης.

    Να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφαιρέθηκε και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

    «Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε», συμπλήρωσε από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς.

    «Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο», είπε ο Χρήστος Κιούσης.

    Μετά από όλα αυτά, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πέσουν τίτλοι τέλους μέχρι και στο Ράδιο Αρβύλα.

    «Είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε», δήλωσε.

    Πάντως, αυτή την εβδομάδα η εκπομπή θα κάνει το προγραμματισμένο της διάλειμμα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ενώ η οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται από τη νέα χρονιά.

    Στο τέλος της χθεσινής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε:

    «Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό, τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε. Από εκεί και πέρα εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για να βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας.

    Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βγούμε και θα βγούμε κανονικά, θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή εγώ τέτοια εκπομπή σαν τη σημερινή δεν μπορώ να παρουσιάζω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω.

    Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συνεννοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

    «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

    Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα και VINΥΛΙΟ, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

    Διαβάστε επίσης:

    Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία για «revenge porn»

    Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ